Laddlösning och trygg belysning till L&T Sverige

Lassila & Tikanoja Sverige (L&T) arbetar för att minska klimatpåverkan från sin verksamhet genom att elektrifiera sin fordonsflotta. Granitor Electro har hjälpt till att säkerställa en trygg installation av laddinfrastrukturen, och dessutom monterat belysning för ökad trygghet.

L&T Sverige är ett serviceföretag inom facility management, och erbjuder hållbara tjänster till allt ifrån skola och kontor till logistik och industri. Med 100 eldrivna bilar i sin nuvarande fordonsflotta och med målet att elektrifiera alla servicebilar inom fem år, har L&T insett vikten av att utveckla sin laddinfrastruktur.

I sin satsning har man tagit hjälp av olika partners, bland annat Granitor Electro som har ansvarat för installationen av 12 dubbelladdare från CTEK samt två 24kW DC laddare på deras kontor i Sköndal, Stockholm. Lösningen inkluderar inbyggt 4G-uppkoppling och betaltjänst.

Granitor Electro valdes för deras långa erfarenhet och förmåga att erbjuda en trygg och effektiv installation av både laddlösning och belysning. Granitor Electro har samarbetat med Elektroskandia och CTEK för att leverera laddboxarna till L&T:s kontor.

– Vi är stolta över att bidra till en mer hållbar framtid genom att samarbeta med L&T och att vi dessutom har bredden att kunna bidra till ökad trygghet genom vår montering av belysning.",

Benny Ingram, projektledare på Granitor Electro

200

Granitor har installerat ett markskåp säkrat 200A direkt från ställverk. , grävt och installerat 12st C-tek dubbelladdare samt 2st 24kW dc laddare monterade på vägg

12

Granitor har grävt och installerat tolv CTEK dubbelladdare.

2

Granitor har installerat två 24kW DC-snabbladdare monterade på vägg.


Passersystem

Granitor Electro har lång erfarenhet av passersystem och är certifierade inom flera system.

Läs mer om Passersystem

Nytt passersystem åt populära Skrapan

På en plats med mycket rörelse behövs ett säkert passersystem. Granitor Electro, med sin höga kvalitet och långa erfarenhet, har valts som utförare av projektet Skrapan. Fokus i processen är att installationen blir trygg och smidig för hyresgästerna.

Läs nästa case