Granitor Mechanical

Oavsett nybyggnation, ombyggnation eller expansion driver vi en stor bredd av olika mekaniska projekt. Med specialistkompetens inom svets och rör är vi både partner och entreprenör och utför tillverkning, montage, installation, underhåll och service för olika typer av industriella anläggningar.

Vårt erbjudande

Samarbete får ett nytt namn

2022 bytte Midroc namn till Granitor och som en del av det byter vi nu bolagsnamn från Midroc Mechanical AB till Nordic Mechanical Solutions AB. Framåt kommer ni att möta oss som Granitor Mechanical och precis som tidigare kommer vi att erbjuda kvalificerade tjänster inom rör- och mekaniska projekt, underhåll samt service på den nordiska marknaden. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn. Det är bara bolagsnamnet som ändras, som Nordic Mechanical Solutions AB är vi fortsatt ett av bolagen i Granitor-gruppen och den juridiska personen med organisationsnummer 559187-4697 är densamma.

Nyheter från Granitor Mechanical

15 maj 2023

Granitor fortsätter växa med stärkt hållbarhetsfokus

Granitor fortsätter sin tillväxtresa och har vuxit både organiskt och via förvärv under 2022, framför allt inom området elteknik. Bakom tillväxten finns ett fokus på ansvarsfulla affärer och Granitors vision att göra en positiv skillnad för individer, kunder och samhället i stort.

23 februari 2023

Granitor fortsätter växa – starkt resultat för 2022

Granitor fortsätter sin tillväxtresa. Gruppen har vuxit både organiskt och via förvärv under 2022, framför allt inom området elteknik. Även om marknaden för fastigheter är utmanande så byggstartades under våren Granitors flaggskepp, Embassy of Sharing. Granitor-gruppens omsättning steg med 18 procent till 10,6 miljarder och resultatet landade på 333 miljoner, en ökning med 3 procent.

21 april 2022

Engagerade medarbetare gör ansvarsfulla affärer

Idag publicerar Granitor sin hållbarhetsredovisning. Det blir första gången under det nya varumärket och med uppdaterade hållbarhetsmål för 2021–2023. Tack vare ett aktivt hållbarhetsarbete och ett stort medarbetarengagemang sammanfattas 2021 som ett bra år.

04 oktober 2021

Midroc byter namn till Granitor

Företagsgruppen Midroc Europe kommer att byta ut det gemensamma varumärket Midroc och från januari 2022 istället använda varumärket Granitor. Varumärkesbytet bidrar till en tydligare nordisk identitet och ligger till grund för en starkare profilering av de olika verksamheterna. Bytet är en del av en förnyad långsiktig ägaröverenskommelse mellan de två familjerna bakom verksamheterna.

Lediga jobb

Vi söker nya medarbetare inom många olika kompetensområden. Här listar vi lediga tjänster inom Granitors bolag. Vill du ha full koll på vad som händer inom Granitor? Då följer du oss på Facebook och LinkedIn.