Granitor Mechanical

Vi erbjuder kvalificerade tjänster inom rör- och mekaniska projekt, underhåll samt service på den nordiska marknaden.

Samarbete får ett nytt namn – Midroc Mechanical blir nu Granitor Mechanical

2022 bytte Midroc namn till Granitor och som en del av det byter vi nu bolagsnamn från Midroc Mechanical AB till Nordic Mechanical Solutions AB. Framåt kommer ni att möta oss som Granitor Mechanical och precis som tidigare kommer vi att erbjuda kvalificerade tjänster inom rör- och mekaniska projekt, underhåll samt service på den nordiska marknaden. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn. Det är bara bolagsnamnet som ändras, som Nordic Mechanical Solutions AB är vi fortsatt ett av bolagen i Granitor-gruppen och den juridiska personen med organisationsnummer 559187-4697 är densamma.

Vårt erbjudande

Nyheter från Granitor Mechanical

21 april 2022

Engagerade medarbetare gör ansvarsfulla affärer

Idag publicerar Granitor sin hållbarhetsredovisning. Det blir första gången under det nya varumärket och med uppdaterade hållbarhetsmål för 2021–2023. Tack vare ett aktivt hållbarhetsarbete och ett stort medarbetarengagemang sammanfattas 2021 som ett bra år.

04 oktober 2021

Midroc byter namn till Granitor

Företagsgruppen Midroc Europe kommer att byta ut det gemensamma varumärket Midroc och från januari 2022 istället använda varumärket Granitor. Varumärkesbytet bidrar till en tydligare nordisk identitet och ligger till grund för en starkare profilering av de olika verksamheterna. Bytet är en del av en förnyad långsiktig ägaröverenskommelse mellan de två familjerna bakom verksamheterna.

17 maj 2021

Midroc Europe gör positiv skillnad även i utmanande tider

Under 2020 påverkades Midroc Europe, precis som andra, av pandemin. Men med flera år av rekordresultat i ryggen stod Midroc Europe ändå starka under krisåret – och lyckades fortsätta göra positiv skillnad tack vare ett stort engagemang från medarbetarna.

12 november 2020

Midroc utses till Sveriges Bästa Arbetsgivare!

Undersökningen Sveriges Bästa Arbetsgivare genomförs på uppdrag av Employer branding-företaget Universum. I undersökningen besvaras frågor om bland annat ledarskap, arbetsmiljö och möjligheter till utveckling av företagens egna medarbetare. Sedan rankas företagen på listan efter resultatet.

Lediga jobb

Vi söker nya medarbetare inom många olika kompetensområden. Här listar vi lediga tjänster inom Granitors bolag. Vill du ha full koll på vad som händer inom Granitor? Då följer du oss på Facebook och LinkedIn.