En skönare resa

Granitor Systems

Helhetslösningar för projekt med automation, process- & produktionsutrustning samt kraftförsörjning. För industri, infrastruktur och energi.

Engagerade

Vi brinner för att förstå våra kunders verkliga behov och för att implementera rätt lösning. Vi levererar inte automatiskt vad våra kunder frågar efter – utan vad de verkligen behöver.

Agila

Vi är lätta att jobba med och i en snabbt föränderlig omvärld är vi bra på att snabbt ställa om för att säkerställa att vi når målet.

Tar ansvar

Vi tar ett helhetsansvar och levererar rätt sak och på rätt tid. Med vår projektförmåga tar vi alltid projektet i mål.

{{ testimonial.FirstName }} {{ testimonial.LastName }}

{{ testimonial.Title }}
{{ testimonial.Testimonial }}

Nyheter

15 maj 2023

Granitor fortsätter växa med stärkt hållbarhetsfokus

Granitor fortsätter sin tillväxtresa och har vuxit både organiskt och via förvärv under 2022, framför allt inom området elteknik. Bakom tillväxten finns ett fokus på ansvarsfulla affärer och Granitors vision att göra en positiv skillnad för individer, kunder och samhället i stort.

23 februari 2023

Granitor fortsätter växa – starkt resultat för 2022

Granitor fortsätter sin tillväxtresa. Gruppen har vuxit både organiskt och via förvärv under 2022, framför allt inom området elteknik. Även om marknaden för fastigheter är utmanande så byggstartades under våren Granitors flaggskepp, Embassy of Sharing. Granitor-gruppens omsättning steg med 18 procent till 10,6 miljarder och resultatet landade på 333 miljoner, en ökning med 3 procent.

23 januari 2023

Let’s Uptech utökar skolsamarbetena i Botkyrka kommun

Let’s Uptech är ett samspel mellan Granitor, Knightec och Scania, alla med visionen om att bidra till ett mer hållbart tekniksverige. Let’s Uptech växer och har under hösten 2022 inlett ett samarbete med ytterligare tre skolor med målet om att minska avståndet mellan skola och näringsliv. Tillsammans med Hammerstaskolan, Grindtorpsskolan och Karsby International School ska Granitor, Knightec och Scania väcka nyfikenhet inom teknik och inspirera skolornas 120 elever i årskurs 9 att studera vidare.

10 januari 2023

Granitor Automation School – för framtidens specialister inom automationsområdet

Att det är brist på ingenjörer i hela världen konstaterade UNESCO redan 2010 och Sverige är inget undantag. Det finns bland annat en stor brist på automationsingenjörer då allt fler tillverkningsprocesser automatiseras och utvecklingen av system går fort. Detta var en av anledningarna till att Granitor Systems (tidigare Midroc Automation) startade upp traineeprogrammet ”Granitor Automation School”