Bli VIP-kund - få förtur!

Som VIP-kund får du chansen att köpa bostad först av alla. Allt du behöver göra är att anmäla ditt intresse för ett av våra kommande projekt. Intresseanmälan är helt kostnadsfri.

Steg 1

Det lönar sig att vara med tidigt

När du skickar in en intresseanmälan till våra kommande projekt blir du automatiskt VIP-kund. Är det tidigt i projektet får du information löpande med viktiga händelser och datum via nyhetsbrev. Det är många inblandade i utveckling av bostadsområden och det är inte ovanligt att det tar lång tid, men du kan vara säker på att ditt namn finns registrerat.

Steg 2

Dags för VIP-säljstart

När säljstarten närmar sig får du inbjudan till en digital säljstart eller en säljstartsträff där du träffar oss. Vi presenterar då projektet i sin helhet och visar vår bostadsväljare med priser och avgifter, säljbroschyr, prislista, planlösningar och all annan information som är relevant för ditt köp av bostad. Nu har du ett antal dagar på dig att fundera och på given dag och klockslag skickar du in en köpanmälan med dina val.

Steg 3

Nu får du besked

Efter en angiven tid kontaktas du och får besked om tilldelning. Om flera har önskat samma bostad vägs kötiden in – den som skickade in intresseanmälan först får sitt förstahandsval. Det är därför bra om du även funderar på ett andrahands- och tredjehandsval. Du kan följa projektet, fatta beslut i lugn och ro och slippa budgivning. Bra va? Kvarvarande bostäder erbjuds till försäljning genom annonsering.