Kostar det något att stå i er VIP-kö?

Nej, när du anmäler ditt intresse till ett bostadsprojekt så blir du automatiskt med i vår VIP-kö. Det kostar ingenting.

Vad menas med förtur?

När du anmäler ditt intresse så hamnar du i en turordningslista till bostadsprojektet. Ju tidigare du fyllt i din intresseanmälan desto högre upp i turordningslistan hamnar du. I samband med VIP-säljstarten så kommer du att få välja bostad i den ordning som du står i listan. Ju tidigare du anmält ditt intresse desto högre upp i listan står du.

Vad är en VIP-säljstart?

En VIP-säljstart innebär att du som intresseanmält dig får ta del av priser, planlösningar och övrig information före alla andra, alltså innan försäljningen startar för allmänheten. Vi erbjuder sedan bostäderna enligt turordningslistan så ju tidigare du fyllt i din intresseanmälan desto bättre för dig.

Vad innebär det att göra en köpanmälan?

Titta och bestäm dig för vilka bostäder du är intresserad av. Rangordna dem sedan och bestäm vilken bostad du är mest intresserad av som nummer ett. Köpanmälan är inte bindande.

Vad händer efter att jag lämnat in min köpanmälan?

Vi kommer att ta kontakt med dig i tur och ordning efter din plats i vår intresselista. Vi kontaktar dig via telefon och du måste vara beredd på i samtalet att meddela oss om du vill gå vidare och boka en bostad eller inte.

Hur säkerställer jag att ingen annan får min valda lägenhet?

När du har bestämt dig för en bostadsrätt tecknar du ett bokningsavtal. Du har då bokat din bostadsrätt och ingen annan kan göra anspråk på den.

Kan jag vara anmäld till flera VIP-säljstarter samtidigt?

Absolut! Det är inga problem att anmäla sig till flera bostadsprojekt samtidigt och därmed också vara med i flera VIP-säljstarter. Du måste dock vara beredd på att svara ja eller nej till en lägenhet om du väljer att göra en köpanmälan.