ENTRÉPLAN OCH VÅN 2

En levande och välkomnande publik miljö i entrén med lounge, café, bistro och servicebutiker på entréplan. Bibliotek och mötesplats på våning 2 samt invändig gångbro till grannfastigheten Drivbänken.

VÅN 3-11

Exceptionella kontorslokaler där träet blir en naturlig del av interiören och skapar en behaglig och lugn atmosfär med noga utvalda materialval. Dubbelglasfasader med solceller och vinterträdgårdar skapar uterum med ett fantastiskt ljusinsläpp och grönska året om. Takterrass med orangeri och utsikt över Öresund är perfekt för kundmöten eller afterwork.

Fyrtornet - entrén till Embassy of Sharing

Kvarteret Embassy of Sharing har ett välkänt läge och Fyrtornet ligger strategiskt, mittemot Hyllie Station. Fyrtornet blir det första du ser när du anländer till Hyllie. En adress och ett sammanhang som lyfter ditt varumärke.

Drivbänken – Fyrtornets goda granne

Genom en invändig gångbro på Fyrtornets andra våningsplan kommer du till Well-certifierade Drivbänken, det kreativa vardagsrummet med allt från caféer, öppna arbetsplatser och coworkingytor, till scen, studio och pop-up-stores. Husen får delade resurser och lokaler med bemannad reception, konferensrum, restaurang med hälsoinriktad mat och gemensamma ytor för kunskapsutbyten.

Vi är oerhört glada över att ha funnit en plats som speglar vår vision och stärker vår hållbara profil

Gunnar Jönsson, VD 1KOMMA5

{{image.Content}}

{{ index + 1 }}/{{ totalImages }}

{{ model.Text.Heading }}

{{ model.Text.Ingress }}
{{ model.Text.Content }}
{{ model.Quote.QuotePropertyName }}
{{ model.Quote.QuoteCity }}