Intresse­anmälan

Fakta

Kommande

Bostadstyp
Lägenhet, Radhus
Boendeform
Bostadsrätt
Antal rum
1 - 5
Boarea
30 -102 kvm
Antal bostäder
95
Våningar
7
Säljstart
Hösten 2025
Inflyttning
Hösten 2027
 • Pågår

  Planering

  Projektering pågår och bygghandlingar tas fram. Nu kan du anmäla ditt intresse och bli VIP-kund, vilket ger förtur till bostäderna innan allmän säljstart.

 • Hösten 2025

  VIP-säljstart

  Som VIP-kund får du förhandsinformation och har under en angiven period möjlighet att göra en köpanmälan på de bostäder du är intresserad av.

 • Säljstart

  Nu släpper vi de bostäder som inte bokats av VIP-kunder till allmän försäljning. Prislista och planlösningar visas här på sidan.

 • Byggstart

  Första spadtaget tas och vi påbörjar bygget av din nya bostad.

 • Inredningsval

  Äntligen dags att starta tillvalsprocessen för din bostad. Din säljare eller mäklare kommer att guida dig genom de olika inredningsvalen.

 • Hösten 2027

  Inflyttning

  Din bostad är nu färdigbyggd och besiktigad. Välkommen till ditt nya hem!

Anmäl ditt intresse nu så håller vi dig informerad när försäljningen av bostäderna startar!

Hitta ditt drömhem

Brf Skogslunden ritas av välrenommerade Wingårdhs arkitekter. Här erbjuds flera olika lägenhetstyper - allt från yteffektiva ettor på cirka 30 kvm till moderna townhouse med fem rum på cirka 120 kvm. Lägenheterna är välplanerade med balkonger och alla har tillgång till de gemensamma terrasserna och den grönskande innergården. Väljer du ett townhouse på två plan får du en egen täppa eller takterrass. Med andra ord: här är det enkelt att hitta det perfekta boendet för just dig och din familj.

Utelivet hemma

Njut av ett skönt balkongliv i Brf Skogslunden. På husets gemensamma terrasser finns plats och möjlighet för egen odling i både växthus och planteringslådor.

Grön oas

Längtar du efter mer sällskap finns det ännu mer plats att umgås på gården. Brf Skogslundens skyddande och grönskande innergård är en egen liten oas där du kan grilla, umgås och leka.

Bra att veta!

Balkonger och terrasser

Njut av utelivet på din egen balkong. På de gemensamma terrasserna finns gott om plats att umgås eller odla i växthus eller planteringslådor.

Gemensam innergård

På den mysiga innergården finns gott om plats för umgänge och avkoppling. Här planteras också en mikroskog - en härlig grön oas som även fungerar som värdefulla biotoper.

Townhouses

En del av våra bostäder i Brf Skogslunden blir härliga townhouses i två plan med antingen egen trädgårdstäppa eller takterrass.

BILPARKERING

Inom kvarteret Embassy of Sharing kommer det att finnas ett gemensamt underjordiskt garage där du kan hyra plats.

KOLLEKTIVTRAFIK

Från närliggande Hyllie Station tar du dig snabbt och smidigt in till city eller Köpenhamn. Det finns även flera busslinjer som gör det enkelt att pendla kollektivt.

Fritidsanläggningar

I närheten finns välutrustade gym och utegym. På Hylliebadet hittar du både motionssimbanor och vattenlek.

Service och shopping

Omkring dig har du banker, vårdcentraler, skolor, apotek och allt tänkbar service. Som granne har du dessutom Emporia - ett köpcentrum med cirka 180 butiker och restauranger.

Malmös mest expansiva sida

Hyllie fortsätter att växa. Det strategiska läget mellan Yttre och Inre ringvägen tillsammans med den frekventa kollektivtrafiken gör det lätt att pendla hit och enkelt att ta sig vidare ut i världen. Ett brett utbud av handel och service i området ökar attraktionskraften ytterligare för att bo och leva här.

Embassy of Sharing ritas av Wingårdhs Arkitekter samt utvecklas och byggs av oss på Granitor, i nära samarbete med Malmö stad.

Kollage Embassy of Sharing
Embassy of Sharing, Hyllie

Svanenmärkt boende

Brf Skogslunden blir Svanenmärkt. Det innebär att du får en bostad med sund inomhusmiljö och hälsosamma material samt att din miljöpåverkan minimeras. Huset planeras att byggas med en massiv trästomme och fasader av cederträ för att minska byggnadens klimatavtryck. Uppvärmningen sker genom en geoenergianläggning som säkerställer en låg energiförbrukning. På taket finns också solceller som förser fastigheten med egenproducerad och helt förnybar el. Byggnaderna inom kvarteret Embassy of Sharing kommer även ha möjlighet att ta tillvara på varandras restvärme för att ytterligare minska energiförbrukningen. Visste du förresten att flera banker erbjuder grön ränterabatt för Svanenmärkta bostäder? Det lönar sig att bry sig om miljön på flera sätt!

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse idag!

Anmäler du ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om projektet. När vi har ny information och viktiga datum kommer vi att skicka det, så att du kan följa utvecklingen. Du förbinder dig såklart inte till någonting.

Intresseanmälan