Vad kan jag välja på?

Du kan välja på tillval inom tre områden som vi har valt att kalla "Noga utvalt", "Valet är fritt" och "Det där extra". Det är olika nivåer men som alltid bygger på en bra grundstandard.

Vad är "Noga utvalt"?

Inom vårt "Noga utvalt" har vi redan valt ut material och produkter som passar bäst för just din bostad. En grundstandard som alltid är hög.

Vad menas med "Valet är fritt"?

Vi kan erbjuda dig ett utbud av kostnadsfria tillval. Du väljer då ytterligare material och vitvaror från noga utvalda produkter.

Vad innebär "Det där extra"?

Det där extra innebär att du, mot en tilläggskostnad, får välja mellan ett ännu bredare urval av exklusiva material, vitvaror och produkter.

Kostar det extra med tillval?

Både ja och nej. Du får alltid en hög grundstandard och har också möjligheten att välja mellan kostnadsfria redan färdigt utvalda tillval. Sen har du i vissa fall också möjligheten att välja, mot en kostnad, extra lyxiga tillval.

Ingår alltid alla tre nivåer av tillval?

Nej, inte alltid. I vissa bostadsprojekt kan vi inte erbjuda möjligheten till valet av "Det där extra". Men du har alltid redan noga utvalda material, vitvaror och produkter som standard.

Ingår "Valet är fritt"?

Ja, du kan välja till kostnadsfria tillval för att göra ditt hem mer personligt. Utbudet kan dock variera i vad som är valbart.

Hur väljer jag mina tillval?

Vi arbetar ihop med externa leverantörer och alla produkter är samlade i en digital portal. Du får själv din inloggning och kan i lugn och ro välja vad du vill ha. I vissa fall har du också möjlighet att själv besöka butiker och göra dina val på plats.

Vilka leverantörer arbetar ni med?

Vi arbetar alltid med leverantörer som håller god kvalité och är välkända på marknaden som t ex Vedum, Kährs och Electrolux.

När gör jag mina tillval?

I samband med byggstart kommer du att få börja titta på dina tillval. Vår säljare eller mäklare guidar dig hur allt går till.