Anmäl ditt intresse

Anmäl ditt intresse till det bostadsprojekt som du är intresserad av. Det går naturligtvis bra att visa intresse till flera projekt samtidigt.

Har ni VIP-kö?

När du anmält ditt intresse så hamnar du automatiskt i vår kostnadsfria VIP-kö. Vi erbjuder sedan bostäderna enligt turordningslistan så ju tidigare du fyllt i din intresseanmälan desto bättre för dig.

Vad är ett förhandsavtal?

Det är ett avtal som du och din blivande bostadsrättsförening tecknar. Du betalar ett förskott som varierar beroende på priset på din kommande bostad.

Tillval och inredning

Du får göra dina personliga tillval av material och detaljer för fast inredning. Vi erbjuder flera nivåer, från noga utvalda till mer exklusiva tillval med det där extra.

Vad innebär ett upplåtelseavtal?

Upplåtelseavtal tecknas och du blir därmed formellt medlem i bostadsrättsföreningen. Senast på tillträdesdagen ska resterande andel av insatsen och tillval vara betalda.

När görs besiktning?

Kontroll och besiktningar sker löpande under tiden som vi bygger bostadsfastigheten. Slutbesiktningen är den besiktning som du är med på, och den genomförs före inflyttning av en opartisk besiktningsman. Här är både du, vi och någon från bostadsrättsföreningens styrelse med.

Hur länge löper garantitiden?

Efter att besiktning är genomförd löper garantitiden under två till fem år.

När är det tillträde?

Du får dina nycklar och kan flytta in i din bostad på ett överenskommet tillträdesdatum med säljare eller mäklare.

Får jag någon hjälp på vägen?

När du köper bostad av oss har du alltid vår säljare eller mäklare till hands vid frågor. De guidar dig genom vår köpprocess.

När ska allt vara betalat och klart?

Senast på tillträdesdagen ska tillval och den resterande sista andel av insatsen vara betalda.