Val med omsorg

Granitor skapar hem med karaktär där funktion och design samspelar i både helhet och minsta detalj. Kvaliteten är god rakt igenom och grundstandarden hög. Vi lägger stor möda på att välja inredning, material och kulörer som inte bara är praktiska och estetiska utan som också håller år efter år. Samtliga av våra leverantörer är väletablerade och välkända, så att du kan känna dig trygg i dina val.

Hem, lugna hem

Färgskalan på inredningen är ljus och stilren med ljus ekparkett, vita väggar och stensfönsterbänkar. Med andra ord: en perfekt fond där möbler, mattor, konst och du blir färgklickarna

{{ model.Heading }}

Kök med gott om plats

Utrymme för social samvaro har prioriterats i husens entréplan som rymmer kök och ett stort vardagsrum, där det är öppen planlösning med bardisk mellan kök och vardagsrum. Intill köket finns en matplats med gott om plats att samlas för stora middagar. Det stilrena köket utrustas med vita släta luckor, rostfri ugn och mikro inbyggda i högskåp, induktionshäll, integrerad diskmaskin, spisfläkt med rostfri list. Alla maskiner är noga utvalda för att vara energisnåla.

Stilrena badrum

Glöm morgonrusningen – tvåvåningshusen har badrum på två plan. Båda badrummen är helkaklade med vitt kakel och ljusgrå klinker. Badkaret i det på ovanvåningen är lika perfekt för barnplask som för din alldeles egna spastund. Tvättstugan nära sovrummen är en lyx du inte vill vara utan sedan.

Sovrum med plats för hela familjen

Sovrummens neutrala färgskala skapar en harmonisk miljö att somna och vakna upp i. I huvudsovrummet förhöjs det vilsamma intrycket genom en skjutdörrsgarderob där du har god överblick för att planera dagens look.

Tvåplanshusen erbjuder möjlighet till sovloft som tillval. Utmärkt om du behöver plats för gäster, som krypin eller extra förvaring. Se ritning här. 

Förvaring får man sällan nog av

I Kvarteret Sörgården finns det alla möjligheter att få undan kläder, leksaker, köksutrustning och hobbyprylar i garderober, klädkammare och skåp. Dessutom har du ett praktiskt trädgårdsförråd i form av ett dekorativt litet trähus för redskap och andra saker som du vill kunna stuva undan.