Idyllen som har allt

Läget för Fridhem är verkligen valt med omsorg. Närområdet är lugnt och tryggt med villor, flerbostadshus, lekparker och mataffär. En kort cykeltur från området når man Ängelholms mysiga stadskärna med butiker, restauranger, service samt Rönneån. Med endast ett par kilometer till havet och med några minuters promenad till Kronoskogen är det inte långt till natursköna omgivningar.

Läget är väl valt. Matbutik, service, rekreation, fritidsanläggningar och naturen. Allt är nära!

En hållbar stadsdel

Ängelholms kommuns ambition med Fridhem är att det ska utvecklas med hållbarhet i fokus. Områdets kvaliteter med närhet till vardagsservice och rekreations- och fritidsanläggningar samt att tillgången till gång-, cykel- och kollektivtrafik skapar goda förutsättningar för en hållbar stadsdel. Fridhem kommer att bli ett område med varierande bebyggelse och naturliga gröna rekreationsstråk.

Nära till det mesta

I Ängelholm är det tryggt att växa upp och bo. I närområdet finns idag förskolor, skolor och matbutik medan det i framtiden planeras för ytterligare en förskola, vårdboende samt viss centrumhandel. Det är också enkelt att vara aktiv och att röra sig ute i naturen. Här bor du nära fritidsanläggningar och det finns möjlighet till många olika aktiviteter i området.

I närområdet

Kollektivtrafik

Med närhet till järnvägsstationen och busslinjer är det enkelt att pendla kollektivt.

Gång- och cykelvägar

Fina gång- och cykelvägar till centrum, Catena Arena och stranden.

Fritidsanläggningar

Det finns möjlighet till många olika aktiviteter i området, t.ex. hockey, padel, fotboll och cross fit.

Service

Matbutik, förskolor och skola finns inom bekvämt räckhåll.

Välkommen att kontakta mig om du har frågor!