Granne med Malmös största park

Det är svårt att tro att Bulltofta rekreationsområde var en av Europas viktigaste flygplatser en gång i tiden. Idag bjuder denna gröna jätte på lövskog, dungar, hagar, blomsterängar, gräsfält, sjöar och dammar där fåglar, grodor och andra djur samsas. Hela parken är som gjord för promenader, picknickar och pulshöjare.

Enkelt att leva ett aktivt liv

Gillar du att spela fotboll, tennis, basket eller landhockey är det bara att ta plats på plan. Vill du pumpa muskler rekommenderas utegymmet som ligger vid motionscentret, som även har ett välutrustat gym inomhus. Parken rymmer också södra Sveriges största bangolfbana och en utmanande frisbeegolfbana. På vintern kan du ha barnsligt kul i pulkabacken eller ha det glatt i skidspåret. Du kan också motionera hjärnan genom att vidga vyerna från utsiktsplatsen.

Bekvämt och nära

I Bulltofta Friluftstad finns redan allt som ger vardagen skönt flyt för nästa och nuvarande generation. Bank, bensin, burgare, butiker, service och såväl flera förskolor som grundskolor ligger nära. Gång- och cykelbanorna är fina både inom området och in till stan. När du vill ta dig till city och vidare finns det alternativ. Bussen stannar en kort promenad bort, och vid Värnhem byter du vid behov till mängder av andra stads- och regionbussar. Tar du hellre bilen, är du på Inre ringvägen på ett kick.

I närområdet

Kommunikation

Bussen går en kort promenad bort. Tar du hellre bilen, är du på Inre ringvägen på ett kick.

Gång- och cykelvägar

Gång- och cykelbanorna är fina både inom området och in till stan.

Fritidsanläggningar

Möjlighet till fotboll, tennis, basket, bangolf, frisbeegolf och landhockey. Ute- och innegym finns vid motionscentret.

Service

Bank, bensin, burgare, butiker, service och såväl flera förskolor som grundskolor ligger nära.

Välkommen att kontakta oss om du har frågor!