Val med omsorg

Granitor skapar hem med karaktär där funktion och design samspelar i både helhet och minsta detalj. I Brf Aero har du dessutom möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden genom en mängd tillval. Kvaliteten är god rakt igenom och grundstandarden hög. Vi lägger stor möda på att välja inredning, material och kulörer som inte bara är praktiska och estetiska utan som också håller år efter år. Samtliga av våra leverantörer är väletablerade och välkända, så att du kan känna dig trygg i dina val.

Interiör bild över Granitor Properties bostäder Brf Aero i Malmö

Ett elegant kök från Vedum

Noga utvalt

Ett elegant vitt kök från Vedum, med den ljusgrå laminatbänksskivan ”Zeus Silver”, vitt kakel och rostfria handtag på skåp och lådor. Köket är utrustat med stilrena vita vitvaror.

Stilrent eller kaxigt?

Valet är fritt

Stilrent eller kaxigt, hur vill du kombinera? Du kan kostnadsfritt sätta din egen prägel på ditt kök. Genom att byta handtag, bänkskiva och kakel får du ett helt annat utseende. Det kommer att finnas olika kostnadsfria handtag och bänkskivor att välja mellan. När det gäller kakel finns det flera färger samt matt eller blankt.

Uppgradera och personalisera

Det där extra

Uppgraderade vitvaror med extrafunktioner, eller vill du hellre ha rostfria maskiner? Till ditt nya kök kan du välja luckor, färger, bänkskivor och handtag i Vedums sortiment. Köket kan färgsättas med ett stort utbud av kakel. Extra lyx kan skapas för en tillkommande kostnad.

Interiör bild över Granitor Properties bostäder Brf Aero i Malmö

Tilltalande materialval

Noga utvalt

Bostäderna är sobert ljusa med klassisk matt ekparkett, släta vita dörrar samt vita garderober eller vita skjutdörrsgarderober med matt aluminiumram. Eluttag och strömbrytare är stilrent och diskret vita.

Interiör bild över Granitor Properties bostäder Brf Aero i Malmö

Vita profiler

Valet är fritt

Till din nya bostad kan du fritt välja vita profiler på dina skjutdörrsgarderober.

Interiör bild över Granitor Properties bostäder Brf Aero i Malmö

Uppgradera och personalisera

Det där extra

Ge din bostad karaktär genom att byta golv. Vi har ett utbud av olika parketter från Kährs, exempelvis enstavig parkett som kan väljas för en tillkommande kostnad. Det finns också möjlighet att uppgradera innerdörrarna, till släta massiva dörrar, samt välja speglar till skjutdörrsgarderoberna. Sätt färg på din bostad med en fondvägg eller måla hela rummet.

{{image.Content}}

{{ index + 1 }}/{{ totalImages }}

{{ model.Text.Heading }}

{{ model.Text.Ingress }}
{{ model.Text.Content }}
{{ model.Quote.QuotePropertyName }}
{{ model.Quote.QuoteCity }}

Välkommen att kontakta oss om du har frågor!