• Planering

  Projektering pågår och bygghandlingar tas fram. Nu kan du anmäla ditt intresse och bli VIP-kund, vilket ger dig förtur till bostäderna innan allmän säljstart.

 • VIP-säljstart

  Som VIP-kund får du förhandsinformation och har under en angiven period möjlighet att göra en köpanmälan på de bostäder du är intresserad av.

 • Säljstart

  Nu släpper vi de bostäder som inte bokats av VIP-kunder till allmän försäljning. Prislista och planlösningar visas här på sidan.

 • Byggstart

  Första spadtaget tas och vi påbörjar bygget av din nya bostad.

 • Inredningsval

  Äntligen dags att starta tillvalsprocessen för din bostad. Din säljare eller mäklare kommer att guida dig genom de olika inredningsvalen.

 • Oktober 2022

  Inflyttning

  Din bostad är nu färdigbyggd och besiktigad. Välkommen till ditt nya hem!

En enkel vardag

Söder om parken ligger Bulltofta Friluftsstad, en ny levande stadsdel med bostäder, service och handel som kompletterar den nostalgiska retrovillabebyggelsen. Allt beräknas stå klart 2022 och är då en småstad i storstaden. Här finns redan allt som ger vardagen skönt flyt för nästa och nuvarande generation. Bank, bensin, burgare, butiker, service och såväl flera förskolor som grundskolor ligger nära. Faktum är att en förskola planeras längre bort i kvarteret och kanske tillför lokalen i Brf Aeros gatuplan ytterligare guldkant på din tillvaro.

{{ model.Heading }}

{{image.Content}}

{{ index + 1 }}/{{ totalImages }}

{{ model.Text.Heading }}

{{ model.Text.Ingress }}
{{ model.Text.Content }}
{{ model.Quote.QuotePropertyName }}
{{ model.Quote.QuoteCity }}

35 sköna bostadsrätter

Brf Aero består av 35 bostadsrätter, alltifrån en etta på 38 kvm med egen uteplats, till en fantastisk fyra på 100 kvm med milsvid utsikt. Vilken bostad du än väljer, får du en planlösning som maximerar inte bara ytan utan också upplevelsen av rymd, ljus och luft. Varje detalj är väl genomtänkt och noga utvald för att du alltid ska känna lite hemlängtan.

Genomgående planlösningar

Merparten av bostäderna är genomgående, men byggnadens spännande arkitektur och vinklar möjliggör även gavelbostäder med utsikt åt tre håll och härliga hörnbostäder. Allt för att fånga dagsljuset, bjuda på variation och passa olika personligheter. I direkt anslutning till kök, matplats eller vardagsrum finns alltid en stor balkong eller uteplats.

Bra att veta

Cykelparkering

Cykelparkering och cykelförråd finns i huset.

Service

Bank, bensin, restauranger, butiker och service - allt finns inom räckhåll.

Skolor

Flera förskolor och grundskolor ligger i närheten.

Grönområden

Njut av Bulltofta rekreationsområde - som gjort för promenader, picknickar och pulshöjare.

Välkommen att kontakta mig om du har frågor!