Status:

Kommande

Brf Stationen

KävlingeStationsstaden
Ta bort favorit
Spara favorit
I centrala Kävlinge växer den nya stadsdelen Stationsstaden fram. I Brf Stationen kommer vi att uppföra moderna bostadsrätter på torget. Här kan du njuta av storstadsnära småstadsliv. Med tåget når du Lund på 9 minuter och Malmö på 20 minuter.

Läs hela texten Dölj

Fakta

Kommande

Bostadstyp
Lägenhet
Boendeform
Bostadsrätt
Antal rum
2 - 5
Boarea
50 -125 kvm
Antal bostäder
45
Våningar
7
Säljstart
Sommar 2022
Inflyttning
Vår 2025

{{ model.Title }}

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}

 • Planeras

  Projektering pågår och bygghandlingar tas fram. Nu kan du anmäla ditt intresse och bli VIP-kund, vilket ger förtur till bostäderna innan allmän säljstart.

 • Sommaren 2022

  VIP-försäljning

  Som VIP-kund får du förhandsinformation och har under en angiven period möjlighet att göra en köpanmälan på de bostäder du är intresserad av.

 • Säljstart

  Nu släpper vi de bostäder som inte bokats av VIP-kunder till allmän försäljning. Prislista och planlösningar visas här på sidan.

 • Byggstart

  Första spadtaget tas och vi påbörjar bygget av din nya bostad.

 • Inredningsval

  Äntligen dags att starta tillvalsprocessen för din bostad. Din säljare eller mäklare kommer att guida dig genom de olika inredningsvalen.

 • Våren 2025

  Inflyttning

  Din bostad är nu färdigbyggd och besiktigad. Välkommen till ditt nya hem!

{{image.Content}}

{{ index + 1 }}/{{ totalImages }}

{{ model.Text.Heading }}

{{ model.Text.Ingress }}
{{ model.Text.Content }}
{{ model.Quote.QuotePropertyName }}
{{ model.Quote.QuoteCity }}

Anmäl ditt intresse nu så håller vi dig informerad när försäljningen av bostäderna startar!

{{image.Content}}

{{ index + 1 }}/{{ totalImages }}

{{ model.Text.Heading }}

{{ model.Text.Ingress }}
{{ model.Text.Content }}
{{ model.Quote.QuotePropertyName }}
{{ model.Quote.QuoteCity }}

Hitta ditt drömhem

I Brf Stationen erbjuder vi flera olika lägenhetstyper. Allt från tvåor på cirka 50 kvm till härliga fyror på ca 100 kvm och en generös lägenhet på våning sju på runt 120 kvm med utsikt över takåsarna, torget och de äldre delarna av Kävlinge. Med andra ord: här är det enkelt att hitta det perfekta boendet för just dig och din familj.

Förläng utesäsongen

Vill du bjuda på årets första utefika redan i mars eller njuta av en god bok i utefåtöljen medan regnet öser ner? I Brf Stationen kan du leva skönt balkongliv från tidig vår till sen höst. De flesta av balkongerna är inglasade vilket gör utesäsongen extra lång. Det finns även lägenheter med generösa terrasser.

Grön oas

Längtar du efter mer sällskap finns det ännu mer plats att umgås på gården. Brf Stationens skyddande och grönskande innergård är en egen liten oas. Den gemensamma ytans planteringar bildar gröna fickor med plats att grilla, umgås och leka. Belysning skapar mys och trygghet även kvällstid.

Bra att veta!

CYKELFÖRVARING

Cykeln ställer du skyddat på gården.

BILPARKERING

Ett par kvarter från Brf Stationen finns ett av Stationsstadens gemensamma parkeringshus, där du kan hyra plats för din bil.

KOLLEKTIVTRAFIK

Med närhet till Kävlinge Station och busslinjer är det enkelt att pendla kollektivt.

LOKAL

I hörnet utmed torget blir det en trevlig lokal som passar en mindre servering eller ett café. Perfekt när magen plötsligt kurrar till.

Storstadsnära småstadsliv

I Stationsstaden kan du njuta av det bästa av två världar: utanför ytterdörren möter du småstadens charm och bekväma vardagsliv, en kort tågresa bort väntar storstadens rika kulturliv och arbetsmöjligheter. I Stationsstaden kan du börja dagen med en skön paddeltur längs natursköna Kävlingeån och avsluta den med ett teaterbesök i Malmö. Från Kävlinge Station når du Lund på nio minuter, Malmö på 20 minuter och Helsingborg på en halvtimme.

Där det är enkelt att bo är det enkelt att trivas. Vi erbjuder möjligheterna! 

 

Stationsstaden, Kävlinge

Svanenmärkt boende

Brf Stationen är Svanenmärkt. Det innebär att du får en bostad med sund inomhusmiljö och hälsosamma material samt att din miljöpåverkan minimeras. Husen byggs med lågt energibehov som ger låga driftskostnader, och kommer att anslutas till fjärrvärmesystemet. Visste du förresten att flera banker erbjuder grön ränterabatt för Svanenmärkta bostäder? Det lönar sig att bry sig om miljön på flera sätt!

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Intresse­anmälan