Status:

Kommande

Brf Ängsgården

MalmöTygelsjö
Ta bort favorit
Spara favorit
I Brf Ängsgården får du njuta av stilsäker arkitektur och härliga vyer över den skånska åkeridyllen. Här är det enkelt att trivas! I natursköna Tygelsjö bor du med den perfekta kombinationen av lantlig idyll och byns bekvämligheter, samtidigt som du har hav och stad en kort bit bort. Välj mellan 40 ljusa och välplanerade bostadsrätter på 1-4 rum och kök med egen balkong, terrass eller uteplats.

Läs hela texten Dölj

Fakta

Kommande

Bostadstyp
Lägenhet
Boendeform
Bostadsrätt
Antal rum
1 - 4
Boarea
35 -105 kvm
Antal bostäder
40
Våningar
5
Säljstart
Vår 2023
Inflyttning
Vår 2025

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}

 • Pågår

  Planering

  Projektering pågår och bygghandlingar tas fram. Nu kan du anmäla ditt intresse och bli VIP-kund, vilket ger förtur till bostäderna innan allmän säljstart.

 • Våren 2023

  VIP-säljstart

  Som VIP-kund får du förhandsinformation och har under en angiven period möjlighet att göra en köpanmälan på de bostäder du är intresserad av.

 • Säljstart

  Nu släpper vi de bostäder som inte bokats av VIP-kunder till allmän försäljning. Prislista och planlösningar visas här på sidan.

 • Byggstart

  Första spadtaget tas och vi påbörjar bygget av din nya bostad.

 • Inredningsval

  Äntligen dags att starta tillvalsprocessen för din bostad. Din säljare eller mäklare kommer att guida dig genom de olika inredningsvalen.

 • Våren 2025

  Inflyttning

  Din bostad är nu färdigbyggd och besiktigad. Välkommen till ditt nya hem!

Läge att njuta varje dag

På Söderslätt ligger natursköna Tygelsjö. Här bor du lugnt och trivsamt, med 10 minuter till det mesta. Runt omkring finns fina promenadstråk och vill du ta ett dopp i det blå väntar havet en cykeltur bort. I den levande byn hittar du bland annat bageri, frisör, bibliotek och ett par restauranger. Längtar du efter mer puls finns både Malmö eller Köpenhamn på bekvämt avstånd. Med andra ord: I Tygelsjö finns allt du behöver för att få vardagslivet att fungera, plus det lilla extra som gör det riktigt bra.

{{image.Content}}

{{ index + 1 }}/{{ totalImages }}

{{ model.Text.Heading }}

{{ model.Text.Ingress }}
{{ model.Text.Content }}
{{ model.Quote.QuotePropertyName }}
{{ model.Quote.QuoteCity }}

Hitta ditt drömhem

I Brf Ängsgården erbjuds flera olika lägenhetstyper - allt från kvadratsmarta ettor på 35 kvm till generösa fyror på 105 kvm. Lägenheterna har en funktionell och genomtänkt planlösning med öppna ytor, stora fönster och härligt ljusinsläpp. Du kan välja mellan balkong, terrass eller uteplats och alla har tillgång till den grönskande innergården. Gott om förvaring finns i samtliga bostäder och vi planerar även för rymliga trapphus och hissar. De översta lägenheterna bjuder också på terrasser med havsutsikt. Det är mycket som talar för att flytta hit!

Anmäl ditt intresse nu så håller vi dig informerad när försäljningen av bostäderna startar!

Utelivet hemma

Koppla av på din egen balkong, terrass eller uteplats och insup det lantliga lugnet bland ängar och åkrar. Väljer du en bostad på de övre våningsplanen får du även njuta av en vacker havsvy. Varför inte ta både morgonkoppen och kvällsmiddagen utomhus? I Ängsgården har du alla möjligheter.

En grön oas

Längtar du efter mer sällskap finns det ännu mer plats på den mysiga gården. Brf Ängsgårdens skyddande och grönskande innergård är en egen liten oas där du kan koppla av och umgås.

Bra att veta!

VACKRA VYER

Från de översta våningarna kan du njuta av en vacker utsikt över äng och hav.

INNERGÅRD FÖR TRIVSEL

Här finns en grönskande innergård för umgänge och avkoppling.

UTELIV PÅ HEMMAPLAN

Njut av livet utomhus. Välj mellan balkong, terrass eller uteplats.

Cykelparkering

Både cykelparkering och cykelverkstad finns i huset.

Service

Du bor granne med nybyggd ICA-butik och i byn endast en promenad bort finns bland annat restauranger, veterinär, matbutik, frisör, bibliotek, fotvård och massage.

Kommunikationer

Goda pendlingsmöjligheter med såväl buss som bil till Malmö. En kort promenad från Ängsgården finns två busshållsplatser med endast 10 minuter till Hyllie Station. Därifrån tar du dig sedan enkelt till både Malmö och Köpenhamn.

Gång-och cykelvägar

Fina naturområden runt omkring samt promenad- och cykelbanor inom hela Tygelsjö. Varför inte ta cykelvägen ända in till Malmö?

Fritidsaktiviteter

Byn har flera lekplatser, egen sporthall och Tygelsjö IK har verksamhet inom bland annat fotboll, gymnastik och innebandy. För dig som gillar hästar finns ridskolor i närområdet.

Skolor och förskolor

I Tygelsjö finns två kommunala skolor: Tygelsjöskolan och Pilbäcksskolan. Här finns också flera förskolor att välja mellan.

Grönområden

I området finns gott om natur- och grönområden. Precis vid Ängsgården anläggs en ny park - perfekt för picknick eller promenader.

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Intresse­anmälan