Intresse­anmälan

Fakta

Kommande

Bostadstyp
Lägenhet
Boendeform
Bostadsrätt
Antal rum
2 - 4
Boarea
55 -102 kvm
Antal bostäder
34
Våningar
5
Säljstart
Hösten 2024
Inflyttning
Hösten 2026
 • Pågår

  Planering

  Projektering pågår och bygghandlingar tas fram. Nu kan du anmäla ditt intresse och bli VIP-kund, vilket ger förtur till bostäderna innan allmän säljstart.

 • Hösten 2024

  VIP-säljstart

  Som VIP-kund får du förhandsinformation och har under en angiven period möjlighet att göra en köpanmälan på de bostäder du är intresserad av.

 • Säljstart

  Nu släpper vi de bostäder som inte bokats av VIP-kunder till allmän försäljning. Prislista och planlösningar visas här på sidan.

 • Byggstart

  Första spadtaget tas och vi påbörjar bygget av din nya bostad.

 • Inredningsval

  Äntligen dags att starta tillvalsprocessen för din bostad. Din säljare eller mäklare kommer att guida dig genom de olika inredningsvalen.

 • Hösten 2026

  Inflyttning

  Din bostad är nu färdigbyggd och besiktigad. Välkommen till ditt nya hem!

{{image.Content}}

{{ index + 1 }}/{{ totalImages }}

{{ model.Text.Heading }}

{{ model.Text.Ingress }}
{{ model.Text.Content }}
{{ model.Quote.QuotePropertyName }}
{{ model.Quote.QuoteCity }}

Hitta ditt drömhem

I Brf Ängsgården erbjuds flera olika lägenhetstyper - allt från kvadratsmarta tvåor på 55 kvm till generösa fyror på 102 kvm. Lägenheterna har en funktionell och genomtänkt planlösning med öppna ytor, stora fönster och härligt ljusinsläpp. Du kan välja mellan balkong, terrass eller uteplats och alla har tillgång till den grönskande innergården. Gott om förvaring finns i samtliga bostäder och vi planerar även för rymliga trapphus och hissar. De översta lägenheterna bjuder också på terrasser med havsutsikt. Det är mycket som talar för att flytta hit!

Anmäl ditt intresse nu så håller vi dig informerad när försäljningen av bostäderna startar!

Utelivet hemma

Koppla av på din egen balkong, terrass eller uteplats och insup det lantliga lugnet bland ängar och åkrar. Väljer du en bostad på de övre våningsplanen får du även njuta av en vacker havsvy. Varför inte ta både morgonkoppen och kvällsmiddagen utomhus? I Ängsgården har du alla möjligheter.

En grön oas

Längtar du efter mer sällskap finns det ännu mer plats på den mysiga gården. Brf Ängsgårdens skyddande och grönskande innergård är en egen liten oas där du kan koppla av och umgås.

Bra att veta!

VACKRA VYER

Från de övre våningarna kan du njuta av en vacker utsikt över äng och hav.

INNERGÅRD FÖR TRIVSEL

Här finns en grönskande innergård för umgänge och avkoppling.

UTELIV PÅ HEMMAPLAN

Njut av livet utomhus. Välj mellan balkong, terrass eller uteplats.

Cykelparkering

Både cykelparkering och cykelverkstad finns i huset.

PARKERING

Bilparkering finns i nära anslutning till din bostad.

Service

Du bor granne med nybyggd ICA-butik och i byn endast en promenad bort finns bland annat restauranger, veterinär, matbutik, frisör, bibliotek, blomsterbutik, fotvård och massage.

Kommunikationer

Goda pendlingsmöjligheter med såväl buss som bil till Malmö. En kort promenad från Ängsgården finns två busshållsplatser med endast 10 minuter till Hyllie Station. Därifrån tar du dig sedan enkelt till både centrum och Köpenhamn.

GÅNG-OCH CYKELVÄGAR

Fina naturområden runt omkring samt promenad- och cykelbanor inom hela Tygelsjö. Varför inte ta cykelvägen in till Malmö?

Fritidsaktiviteter

Byn har flera lekplatser, egen sporthall och Tygelsjö IK har verksamhet inom bland annat fotboll, gymnastik och innebandy. För dig som gillar hästar finns ridskolor i närområdet.

Skolor och förskolor

I Tygelsjö finns två kommunala skolor: Tygelsjöskolan och Pilbäcksskolan. Här finns också flera förskolor att välja mellan.

Grönområden

I området finns gott om natur- och grönområden. Precis vid Ängsgården anläggs en ny park - perfekt för picknick eller promenader.

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse idag!

Anmäler du ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om projektet. När vi har ny information och viktiga datum kommer vi att skicka det, så att du kan följa utvecklingen. Du förbinder dig såklart inte till någonting.

Intresseanmälan