För tillfället är byggandet av den sista etappen, Brf Biologen 1 pausad. Är du intresserad av att bo här? Lämna gärna en intresseanmälan så kommer vi att kontakta dig när vi återupptar byggandet.

Ett av Växjös bästa lägen - nära natur och city

Luften, vidden, kluckandet, årstidernas skiftningar. Att bo nära vatten är magiskt. Ständigt något att vila ögonen på. Alltid en uppmuntran till morgonpromenader med hunden eller löpturer efter jobbet. Annars kan du ta det lugnt i Växjös nyaste park. Inom gångavstånd finns matbutik, hämtmat och annan service som täcker dina främsta behov. Önskar du mer av nytta och nöje, tar du dig snabbt in till city.

{{ model.Heading }}

{{image.Content}}

{{ index + 1 }}/{{ totalImages }}

{{ model.Text.Heading }}

{{ model.Text.Ingress }}
{{ model.Text.Content }}
{{ model.Quote.QuotePropertyName }}
{{ model.Quote.QuoteCity }}

{{image.Content}}

{{ index + 1 }}/{{ totalImages }}

{{ model.Text.Heading }}

{{ model.Text.Ingress }}
{{ model.Text.Content }}
{{ model.Quote.QuotePropertyName }}
{{ model.Quote.QuoteCity }}

Premiumdetaljer

Planlösningar med öppna siktlinjer och massor med dagsljus. Extra takhöjd på 2,60 meter som exponentiellt ökar känslan av rymd och luft. Väldisponerade ytor till förmån för generösa sociala rum. Smakfull kvalitetsinredning från golv till tak. Oavsett storlek på din bostad snålas det inte med sådant som förhöjer premiumupplevelsen.

Härlig mix av bostäder

Brf Biologen 1 erbjuder olika typer av bostäder. Fokus är genomgående treor med dubbla balkonglägen. Här finns också studios på 23 kvm för dig som pluggar eller vill ha rötterna kvar medan du njuter av värme på andra breddgrader under vintertid. De härliga tvåplansbostäderna från 72 kvm passar många som gillar känslan av att hålla det privata för sig. Dessutom finns ett par rejält stora bostäder på hela 149 kvm där allt är gjort för att sätta guldkant på tillvaron.

Dygnets alla soltimmar

Huset trappar upp mot Trummen för att maximera inte bara utsikten över sjön utan även balkongernas och terrassernas ytor. Tack vare att de flesta bostäder har dubbla balkonger och ibland även stora terrasser skapas utemöjligheter i de bästa väderstrecken. Terrasserna är trallbelagda – ombonat och underbart skönt för bara fötter.

En gård med extra allt

Unik arkitektur kräver utemiljö utöver det vanliga. Kvarteret Biologens gård vetter mot sjön. En ljuvligt prunkande oas med växthus, grillplats och poolhus, där du kan bada, basta eller bjuda vännerna på fest.

Vardagslyx

I Brf Biologen 1 finns en gemensam pool med tillhörande poolhus. Perfekt för varma dagar när du inte vill stressa iväg till stranden utan bara ha det gott på hemmaplan. Kalla dagar får du istället upp värmen i bastun. Med utsikt över parken och sjön är det lätt att drömma sig bort.

Fler skäl att flytta hit

Utelivet hemma

Alla bostäder har antingen uteplats, balkong eller terrass – och ofta dubbelt upp eller mer för att verkligen maximera möjligheterna att njuta av solen.

Garage

Bilen parkerar du i källargaraget som smidigt nås via hissen.

Vardagslyx

Som boende har du tillgång till växthus, gästrum, festlokal, pool, soldäck och bastu.

Vackra vyer

Njut av en fantastisk sjöutsikt som lyfter själen varje dag.