Nu lyfter Trelleborg ännu lite till

Sveriges sydligaste kommuns attraktionskraft växer ständigt. Inte nog med kustläget och utbudet av butiker, restauranger och service, det är också lätt att pendla till Malmö, Lund och Köpenhamn. Samtidigt har Trelleborg kvar sin småstadscharm och familjära känsla. Med Brf Stadsgränden blir dessutom centrum ännu trivsammare.

Nära allt som ger livet flyt

Som trelleborgare vet du förstås redan hur smidigt och trevligt det är att bo här. För dig som funderar på att flytta hit kan det vara bra att veta att det verkligen är en komplett stad med allsköns butiker, service, skolor och bibliotek inom gång- eller cykelavstånd. Naturen nås på ett kick med bil eller buss. Blir du sugen på ett dopp rekommenderas en liten tur ut till Dalabadet eller några av de många andra fina kritvita och barnvänliga sandstränderna västerut såväl som österut.

Livskvalitet i centrum

I Brf Stadsgränden ligger allt för för dina fötter. Tänk så härligt att kunna promenera till stadens hela utbud av nytta och nöje när du känner för det. Kanske får du en ny vana att svänga förbi torghandeln och köpa nyskördade grönsaker? Eller så tar du en frisk morgonrunda med hunden i Stadsparken. En fika med vännerna i vattentornets café smakar också alltid. Är du konst-kultur-historieintresserad, får du ditt lystmäte på vikingamuseet Trelleborgen, stadsmuseet och biblioteket.

I närområdet

Fritidsanläggningar

Nära till gym, tennis-, padel- och motionshall samt Sveriges vackraste funkisbadhus.

Parkering

I närliggande P-hus parkerar du enkelt bilen. Det planeras också för ytterligare ett P-hus i området.

Grönområden

Njut av en skön promenad eller picknick i den grönskande Stadsparken som ligger intill. Stadsparken kommer även att byggas ut och bland annat få en fin temalekplats.

Service

Butiker, restauranger, caféer, apotek, skolor och bibliotek - allt inom gång- eller cykelavstånd.

Välkommen att kontakta mig om du har frågor!