Unikt i hjärtat av Lund

Är du Lundabo eller boende i trakten behövs knappast någon närmare presentation av staden. Den är familjär och charmig, med allt nära. För dig som är lockad av att flytta hit kan det vara trevligt att veta att från Brf Maria Magle når du Lunds hela utbud av handel, nöje och service på ett kick. Allt finns och allt är inom cykelavstånd. Du har drygt fyra minuters promenad till stads- och regionbussar och knappt tio minuter till stationen och den nya spårvägen.

Nästa naturen

I Brf Maria Magle bor du mitt i stan, bland pittoreska gator kantade med stockrosor, lavendel och rosor, men det är inte långt till större grönområden och naturen. Två minuter från porten befinner du dig i ljuvliga Botaniska trädgården, lokalt känd som Botan. Här kan du rasta både dig själv och hunden, flanera och fika.

Akademisk kvart

Mer eller mindre allt ifrån köpcentrum till milsvid utsikt nås på 15-20 minuter med cykel. Förutsatt att du inte trampar väldigt långsamt. Eller cyklar norrut. Visste du att Lund är en av Sveriges städer med störst höjdskillnad?

I närområdet

Cykelvägar

Mer eller mindre allt ifrån köpcentrum till milsvid utsikt nås på 15-20 minuter med cykel.

Grönområden

Två minuter från porten ligger ljuvliga Botaniska trädgården. Här kan du rasta både dig själv och hunden, flanera och fika.

Service

Lunds hela utbud av handel, nöje och service når du på ett kick.

Kommunikationer

Du har drygt fyra minuters promenad till stads- och regionbussar och knappt tio minuter till stationen och den nya spårvägen.

Välkommen att kontakta oss om du har frågor!