Läge att njuta varje dag

Borstahusen. Ett genuint fiskeläge med tonvis av charm, ett sommarparadis för golfare, båtägare och badsugna, ett levande samhälle med butiker, restauranger och välrenommerade skolor. I Borstahusen finns allt du behöver för att få vardagslivet att fungera, plus det lilla extra som gör det riktigt bra.

Golf i världsklass

Gillar du golf har du hamnat helt rätt. Erikstorp, Landskrona Golfklubbs vackra park- and seasidebana med 36 hål, ligger bara ett par minuters promenad bort och du har nära till ytterligare fem förnämliga banor: 9-hålsbanan S:t Ibbs Golfklubb på Ven, 18-hålsbanan Öresunds Golfklubb i Häljarp, Rya Golfklubbs vackra seasidebana, pay-and-playbanan Glumslövs Golfklubb och regionens stolthet: Barsebäck Golf & Country Club.

Vandra, cykla eller spring

Kuststräckan längs Öresund rymmer flera fina vandringsleder och vid Borstahusen finns en upplyst motionsslinga som går genom barr- och lövskog samt avslutas vid ett utegym, precis vid stranden. Trampar du hellre iväg på cykel har du många fina vägar att välja mellan och vill du verkligen njuta av naturen på två hjul ska du ta båten över till Ven för en härlig dagsutflykt.

I Borstahuset finns allt du behöver för att få vardagen att fungera, plus det lilla extra som gör livet riktigt bra.

Bo där du helst vill vara

I Borstahusen väntar dagens första dopp bara några meter från din ytterdörr. Njut av de långgrunda stränderna, kasta dig i vågorna från någon av de många badbryggorna eller paddla ut med SUP-brädan på ett glittrande Öresund. Föredrar du båtliv är kusten fylld med fina småbåtshamnar – en av de mysigaste är Borstahusens egen.

Mindre än 30 minuter till Malmö

Från Landskrona Station, som du enkelt når med såväl buss som cykel, är det 12 minuters tågresa till Helsingborg. Du når Malmö på mindre än en halvtimme och 30 minuter senare är du i Köpenhamn. Väljer du att köra bil når du motorvägen på 5 minuter och har mindre än en timmes resa till tre flygplatser: Malmö, Köpenhamn och Ängelholm Airport.

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Gamla hus
Ett genuint fiskeläge med tonvis av charm,
En kvinna och en man går hand i hand på en strand
2 minuter till havet - om du går sakta.

Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse idag!

Anmäler du ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om projektet! Vi skickar ny information och viktiga datum så att du kan följa utvecklingen. Du förbinder dig såklart inte till någonting.

Intresseanmälan

Välkommen att kontakta mig om du har frågor eller vill boka en personlig visning!