Val med omsorg

Granitor skapar hem med karaktär där funktion och design samspelar i både helhet och minsta detalj. Kvaliteten är god och grundstandarden hög. Vi arbetar omsorgsfullt med att välja inredning, material och kulörer som inte bara är praktiska och estetiska utan som även håller år efter år. Samtliga av våra leverantörer är väletablerade och välkända, så att du kan känna dig trygg i materialvalen.

{{image.Content}}

{{ index + 1 }}/{{ totalImages }}

{{ model.Text.Heading }}

{{ model.Text.Ingress }}
{{ model.Text.Content }}
{{ model.Quote.QuotePropertyName }}
{{ model.Quote.QuoteCity }}

Mer plats för dig och ditt

I sovrummet har du antigen klädkammare, klassiska garderober eller en garderobslösning med skjutdörrar. Köken erbjuder bra förvaring, men vill du ha något extra kan du unna dig ett rymligt, traditionellt skafferi i vissa av lägenheterna. I källaren hittar du ditt privata lägenhetsförråd, där finns utrymme för sakerna du sällan använder.

Interiör bild över Granitor Properties bostäder Brf Strandsnäckan i Landskrona
De jordnära tonerna i badrummen ackompanjeras av stora plattor av granitkeramik och en elegant duschvägg i glas. Som standard "Noga utvalt" är det vitt matt kakel på väggarna och ljusbeige granitkeramik på golvet.
Interiör bild över Granitor Properties bostäder Brf Strandsnäckan i Landskrona
Naturligtvis slipper du passa tvättider. Alla bostäder har egen tvättmaskin och torktumlare. Det finns möjlighet att som tillval " Det där extra" välja att ha samma platta på golvet som på väggarna.
Interiör bild över Granitor Properties bostäder Brf Strandsnäckan i Landskrona
Köket är ljust och de släta luckorna har en behaglig och varm beige ton som harmonierar fint med det ljusa ekgolvet som är ett signum för bostaden. I de flesta av bostäderna är ugn och mikro bekvämt placerade i högskåp.

Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse idag!

Anmäler du ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om projektet! Vi skickar ny information och viktiga datum så att du kan följa utvecklingen. Du förbinder dig såklart inte till någonting.

Intresseanmälan

Välkommen att kontakta mig om du har frågor eller vill boka en personlig visning!