• Pågår

  Planering

  Projektering pågår och bygghandlingar tas fram. Nu kan du anmäla ditt intresse och bli VIP-kund, vilket ger förtur till bostäderna innan allmän säljstart.

 • Sommaren 2024

  VIP-säljstart

  Som VIP-kund får du förhandsinformation och har under en angiven period möjlighet att göra en köpanmälan på de bostäder du är intresserad av.

 • Försäljning pågår

  Nu släpper vi de bostäder som inte bokats av VIP-kunder till allmän försäljning. Prislista och planlösningar visas här på sidan.

 • Byggstartat

  Första spadtaget tas och vi påbörjar bygget av din nya bostad.

 • Inredningsval

  Äntligen dags att starta tillvalsprocessen för din bostad. Din säljare eller mäklare kommer att guida dig genom de olika inredningsvalen.

 • Vintern 2026

  Inflyttat

  Din bostad är nu färdigbyggd och besiktigad. Välkommen till ditt nya hem!

Anmäl ditt intresse nu så håller vi dig informerad när försäljningen av bostäderna startar!

Hitta ditt drömhem

I Brf Stationen erbjuder vi flera olika lägenhetstyper. Allt från tvåor på cirka 50 kvm till härliga fyror på ca 100 kvm och en generös lägenhet på våning sju på runt 120 kvm med utsikt över takåsarna, torget och de äldre delarna av Kävlinge. Med andra ord: här är det enkelt att hitta det perfekta boendet för just dig och din familj.

{{image.Content}}

{{ index + 1 }}/{{ totalImages }}

{{ model.Text.Heading }}

{{ model.Text.Ingress }}
{{ model.Text.Content }}
{{ model.Quote.QuotePropertyName }}
{{ model.Quote.QuoteCity }}

Bra att veta!

CYKELFÖRVARING

Cykeln ställer du skyddat på gården.

BILPARKERING

Ett par kvarter från Brf Stationen finns ett av Stationsstadens gemensamma parkeringshus, där du kan hyra plats för din bil.

KOLLEKTIVTRAFIK

Med närhet till Kävlinge Station och busslinjer är det enkelt att pendla kollektivt.

LOKAL

I hörnet utmed torget blir det en trevlig lokal som passar en mindre servering eller ett café. Perfekt när magen plötsligt kurrar till.

Svanenmärkt boende

Brf Stationen är Svanenmärkt. Det innebär att du får en bostad med sund inomhusmiljö och hälsosamma material samt att din miljöpåverkan minimeras. Husen byggs med lågt energibehov som ger låga driftskostnader, och kommer att anslutas till fjärrvärmesystemet. Visste du förresten att flera banker erbjuder grön ränterabatt för Svanenmärkta bostäder? Det lönar sig att bry sig om miljön på flera sätt!

Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse idag!

Anmäler du ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om projektet! Vi skickar ny information och viktiga datum så att du kan följa utvecklingen. Du förbinder dig såklart inte till någonting.

Intresseanmälan

Välkommen att kontakta mig om du har frågor!