Natursköna Pålsjö

Ett gigantiskt grönt vardagsrum. I Brf Pålsjöängar blir du närmsta granne med Pålsjö naturområde, Helsingborgarnas allra käraste plats för friluftsliv och rekreation. Här kan du ta en avkopplande promenad längs slingrade skogsstigar, köra ett yogapass innan frukost eller slå löprekord på milen i en av alla motionsslingor. Avsluta med att cykla ner och ta ett dopp i Öresund. Med andra ord, livskvalitet året om bara några steg från din ytterdörr.

Med närhet till det mesta

Den centrala stadsdelen Pålsjö växer fram i Helsingborgs nordöstra del. Läget är verkligen valt med omsorg. Närområdet är lugnt och tryggt med villor, flerbostadshus och lekparker. I närliggande Mariastaden finns all service som behövs för ett skönt vardagsliv, så som ICA-butik, vårdcentral, apotek, skolor, förskolor, restauranger och gym.

Härliga omgivningar

Med endast en kort cykeltur till havet och med Pålsjö naturområde som närmsta granne är det aldrig långt till sköna omgivningar. Pålsjö skog erbjuder motionsslingor, tennisbanor, fotbollsplaner, våffelservering och mycket annat som gör fritiden attraktiv. Är du sugen på cityliv tar du enkelt cykeln eller bussen ner till stan och kan strosa bland mysiga butiker och restauranger. Det är inte konstigt att Pålsjö är en attraktiv adress att bo på, här bor du nära natur, hav och stad.

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

I närområdet

Fritidsanläggningar

Pålsjö skog erbjuder motionsslingor, tennisbanor och fotbollsplaner. Gym finns också i närheten.

Grönområden

Njut av en promenad eller löptur i underbara Pålsjö naturområde som du har som närmsta granne.

Service

I närliggande Mariastaden finns all service så som ICA-butik, vårdcentral, apotek, skolor, förskolor och restauranger.

Kommunikation

Ta cykeln eller bussen ner till stan. Du bor också nära tågstationen och busslinjer vilket ger goda möjligheter för pendling.

Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse idag!

Anmäler du ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om projektet! Vi skickar ny information och viktiga datum så att du kan följa utvecklingen. Du förbinder dig såklart inte till någonting.

Intresseanmälan

Välkommen att kontakta mig om du har frågor!