2024-06-30

Tekniker lås- och säkerhetssystem - öppen ansökan

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Har du ett intresse för att skapa tekniklösningar som främjar en tryggare och säkrare miljö? På Granitor Electro söker vi nu lås- och säkerhetstekniker som vill utvecklas tillsammans med oss.

Hos oss erbjuder vi dig möjligheter till personlig utveckling, fortbildning och spännande karriärmöjligheter inom ett växande segment där det händer mycket. Granitor Electro är en certifierad anläggarfirma för brandlarm, inbrottslarm (larmklass 3), CCTV samt cybersäkerhet. Vi har dessutom ett flertal behöriga ingenjörer runtom hela Sverige som är redo att stötta dig i din utveckling som tekniker. 

Vi söker dig som har erfarenhet av självständigt arbete med installation, driftsättning och service av säkerhetsanläggningar eller lås/dörrautomatik. Det här jobbet passar dig som är intresserad av teknik och problemlösning, vill arbeta i ett team där laget går före jaget men fokus ligger på självständigt arbete och stort kundfokus. 

Se Oskar och Niklas berätta om sitt jobb!

Om du strävar efter en självständig roll med fokus på kunden och samtidigt värdesätter att vara en del av ett team där samarbete står i centrum då kan rollen som tekniker hos oss vara helt rätt för dig!

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med varierande och utmanande uppgifter. Det inkluderar nyinstallationer och service inom inbrottslarm, passersystem, brandlarm och CCTV. Vi expanderar också vårt team för att inkludera låsmästare och låstekniker för installation, driftsättning och servise av lås och dörrautomatik. Vi verkar för att kunna erbjuda våra kunder breda helhetslösningar.

Ditt arbete kommer att vara mångsidigt och omfatta allt från planering och installation till driftsättning, felsökning och dokumentation. Vidare kommer du att delta i eftermarknadsarbete, service och instruera våra kunder. Vi ser fram emot att välkomna nya lås- och säkerhetstekniker som vill vara en viktig del av vårt team och bidra till att säkerställa våra kunders trygghet och säkerhet.

Utöver ett team med grymma nya kollegor som arbetar professionellt för att lösa våra uppdrag får du;

·     Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under stort eget ansvar med intressanta och varierande uppdrag

·     En anställning i ett stabilt och samtidigt expansivt familjeföretag

·     Friskvårdsbidrag, kollektivavtalade rättigheter och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring

·     Möjlighet till förmånliga personalköp och personalstöd 

 

På Granitor sätter vi våra medarbetare i centrum!
Här kan du läsa mer om Granitor Electros värdeerbjudande inom Security. 

Ansök idag 
Vi går kontinuerligt igenom de öppna ansökningarna och kontaktar dig om det dyker upp något som vi bedömer passar dig.


Finns det en utannonserad tjänst på orten prioriteras ansökningar som skickats in till denna så håll koll under lediga jobb. 

Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor. Här jobbar 4500 medarbetare som tillsammans vill skapa välmående samhällen och industrier.

Stad
Olika orter
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Säkerhetstekniker
Sista ansökningsdag
2024-06-30
Sök jobbet