Tillsammans utvecklar vi lösningar för morgondagens samhälle och industri

Projektledning inom Samhällsbyggnad

Utvecklar hållbara samhällen

Vi arbetar i nära samverkan med våra uppdragsgivare. Projektkunskap som karaktäriseras av trygghet, engagemang och ansvar genom hela processen är centralt i vårt erbjudande.

Läs mer om erbjudandet

Projektledning inom Industri & Energi

Leder från ett helhetsperspektiv

Med våra erfarna projektledare och team leder vi projekt i samarbete och kan bidra med kompetens genom hela processen från idé till färdig anläggning.

Läs mer om erbjudandet

Projektering inom Industri & Energi

Trygga leveranser

Vi skapar team som bygger på nära samarbeten. Våra konstruktionsuppdrag genomför vi i moderna system så att du som kund kan känna dig trygg med våra leveranser.

Läs mer om erbjudandet

Underhållsutveckling inom Industri & Energi

Effektiviserar underhållet

Vi hjälper dig att gå från akuta åtgärder till en bättre planerad verksamhet.

Läs mer om erbjudandet

{{image.Content}}

{{ index + 1 }}/{{ totalImages }}

{{ model.Text.Heading }}

{{ model.Text.Ingress }}
{{ model.Text.Content }}
{{ model.Quote.QuotePropertyName }}
{{ model.Quote.QuoteCity }}

Göteborg 2024/2025

Talangprogrammet

I Talangprogrammet satsar vi på din kompetensutveckling samtidigt som du får chansen att bygga ett nätverk och gemenskap med nya kollegor inom branschen.

Läs mer och ansök till Talangprogrammet här

Nyheter från Aenigma

03 november 2023

Henric Mellbin ny VD på Idhammar

Henric Mellbin tillträder tjänsten som VD på Idhammar den 12 januari 2024. Han efterträder Jan-Olof Hilmerstam som börjar på LKAB. Idag arbetar Henric som vice vd på Granitor Aenigma och som styrelseledamot på Idhammar.

12 september 2023

Granitor Aenigma genomför Riskbaserad Underhållsstyrning för Tekniska verken

Aenigma har fått i uppdrag att genom RBUS (Riskbaserad Underhållsstyrning) utveckla underhållet hos Tekniska verken. Målet är att skapa ett resurseffektivt och enhetligt förebyggande underhåll på sina produktionsanläggningar inom koncernen.

08 september 2023

Granitor Aenigma medverkade i tre omställningsprojekt som nu får stöd på över 5 miljarder kronor från EU:s innovationsfond.

Aenigma har tillsammans med Spinverse under våren varit verksamma i utvecklingen av ansökan för samtliga av dessa projekt. Ett av dem är Biorefinery Östrand AB som kan resultera i etablering av världens första storskaliga bioraffinaderi för produktion av biobaserat flygbränsle.

29 juni 2023

Från talang till konsult på Aenigma

Mia Engman, Olle Uppling och Sara Larsson började sin karriär med en spännande utvecklingsresa hösten 2022. Som de första deltagarna i Aenigmas Talangprogram i Göteborg har de under ett års tid fått arbeta inom process-, energi- och kraftindustrin i olika projekt med nära stöttning och coachning från kollegor på Aenigma och Framtiden. Vi träffade talangerna och pratade om hur det gångna året har varit.