2024-05-19

Servicetekniker, Gällivare

Med människor i fokus och rötter i traditionell automation är vi en av Sveriges ledande leverantörer av resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Vi tar ett helhetsansvar för både stora och mindre projekt med el, kraft och automation. Vi levererar även hela anläggningar där vi utöver våra automationslösningar tar ett totalansvar - människor, montagelösningar och mekanik. Genom att kombinera projektförmåga, branschkunnande och teknisk kompetens, skapar vi framgång och utveckling för både medarbetare och kunder. Våra resurser har vi samlade i eget hus vilket ger oss en värdefull samverkan och kontinuitet i projekten. För oss handlar projektförmåga om att skapa konkurrenskraft åt och tillsammans med våra kunder. Överallt där industriproduktion effektiviseras och utvecklas har Granitor Systems en naturlig och viktig roll att spela.

Vårt systerbolag Granitor Electros segment Portar och Lyftdon är från och med den 1 mars 2024 en del av Granitor Systems Division Cranes. Genom att samla vår kompetens och erfarenhet under samma tak kommer vi att förstärka vårt värdeerbjudande till marknaden och erbjudandet blir dessutom enklare och mer komplett för våra kunder. Det leder också till ett ännu bättre samarbete mellan våra olika enheter och till ännu fler möjligheter för vår personal att vidareutvecklas. 

Som en del i denna satning och utveckling söker vi nu dig som vill arbeta med service och underhåll av traverser. Felsökning, nymontage och moderniseringar, tillsammans med utveckling av arbetssätt och förbättringar av maskinutrustning för ökad tillgänglighet är också viktiga delar i arbetet. Med fokus på förebyggande underhåll hjälper vi våra kunder att hålla hög kvalité och säkerhet i sina processer samtidigt som vi tillsammans formar framtidens industri.

Vi vill komma i kontakt med dig som vill arbeta med och utveckla din tekniska kompetens inom elservice och/eller mekaniskt underhåll inom industrin. Tidigare erfarenhet är meriterande. Har du rätt inställning och nyfikenhet på det tekniska området hjälper vi till med utbildning och upplärning. Vi ser dock helst att du har godkänd gymnasieutbildning inom antingen området Mek eller El.

  • Placeringsort: Gällivare
  • Resor ingår i tjänsten
  • Körkort är ett krav

Varför arbeta för oss?

Som medarbetare hos oss kan du se fram emot en spännande projektverksamhet i såväl Sverige som utomlands. Vi har det lilla bolagets fördel i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort, och med stöd av en trygg och stark koncern i ryggen, kan vi även titta långsiktigt på vår verksamhet. Vi strävar alltid efter att använda senaste tekniken där digitalisering är en naturlig del i vår vardag. Här väntar även engagerade kollegor, goda utvecklingsmöjligheter och förmåner som värnar om trivsel, vardagspussel och hälsa. Naturligtvis är vi också anslutna till kollektivavtal och erbjuder bland annat tjänstepension, arbetstidsförkortning och föräldralön.

Bra att känna till:

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
  • Arbetstiden är dagtid men det finns möjlighet till både flex och arbetstidsförkortning.
  • Urval och intervjuer sker löpande så sök nu! Vi önskar vänligen men bestämt att inte bli kontaktade av säljare.

Kontaktpersoner: 

Avdelningschef, Joakim Sundberg 072–201 31 29 eller 010-471 58 85

Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Här jobbar 4400 samhälls- och industriutvecklare och omsättningen under 2020 var 7,5 miljarder kronor. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid – både idag och för kommande generationer.

Stad
Gällivare
Bolag
Granitor Systems
Typ av tjänst
Övrigt tekniskt arbete
Sista ansökningsdag
2024-05-19
Sök jobbet