2024-05-31

Säkerhetstekniker till Trestad

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vi satsar i Trestad (Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla) och söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa! 

I arbetet som säkerhetstekniker hos oss kommer du att jobba med driftsättning, service, felsökning och dokumentation av våra kunders säkerhetsanläggningar. Arbete med eftermarknad, service samt att instruera kunderna i användningen av deras anläggningar. Du blir en del av vårt specialiserade säkerhetsteam och kommer att arbeta nära våra andra verksamhetsområden elinstallation samt fastighetsautomation. Vi utgår alla från vårt gemensamma kontor i Trollhättan. Här träffas vi gärna och byter erfarenheter för tillsammans kunna leverera helhetslösningar i toppklass till våra kunder.

Är du rätt person för tjänsten?
Det här jobbet passar dig som är intresserad av teknik och problemlösning, vill arbeta självständigt och som uppskattar en arbetsplats där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter ytterligare en prestigelös, trevlig och välorganiserad kollega till vårt team.

 • Vi vill att du som söker tjänsten har minst 3 års erfarenhet att självständigt arbeta som tekniker med inbrottslarm , passersystem och brandlarm
 • Är intresserad av och har kunskap inom dator- och nätverkslösningar 
 • Har B-körkort, då detta är ett krav för tjänsten
 • Är ostraffad, då vi av säkerhetsskäl och våra uppdrags karaktär begär att utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister uppvisas före anställning
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Omnis 2010, APTUS, RCO, ARX, Axema, SPC eller liknande system, och/eller driftsättning av brandlarm samt CCTV anläggningar.

Vad kan vi erbjuda dig?
Förutom att du får grymma kollegor hos oss, så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

 • Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
 • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.
 • Rabatter för drivmedel
 • För förmånliga priser hyra vårt boende i Lindvallen och Kläppen
 • Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog via personalstöd
 • Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget

Låter det här intressant?
Om du känner det här stämmer in på dig så hoppas vi att just du vill bli vår kollega! Urval och intervjuer sker löpande. Registrera därför din ansökan så snart som möjligt. Känn dig varmt välkommen!

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.

Stad
Olika orter
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Säkerhetstekniker
Sista ansökningsdag
2024-05-31
Sök jobbet

Kontaktperson