2024-05-19

Projektledare till industrin i Göteborg

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Elektrifiering och klimatsmarta lösningar - Vill du vara med på vår resa framåt inom industrin? Vår verksamhet i Göteborg fortsätter växa och vi söker nu dig med rätt kompetens och inställning som vill vara med och driva och leda projekt hos våra stora industrikunder. Är det dig vi söker?

Arbetsuppgifter
Som projektledare hos oss kommer du ha det övergripande ansvaret för att driva och leda projekt genom alla dess faser inom industrin. Dina huvudsakliga ansvarområden inkluderar:

  • Ansvar för att leverera och driva projekt inom fastställd budget, tidplan och kvalitet
  • Att leda, utveckla och motivera medarbetare
  • Att proaktivt arbeta med befintliga och nya kunder
  • Att ha ansvar för det ekonomiska resultatet i projekten

Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning och bakgrund inom el samt med tidigare erfarenhet som projektledare i industrimiljö.

För att trivas i rollen som projektledare hos oss krävs det att du är lyhörd och har förmåga att samarbeta och skapa goda relationer med såväl kunder och leverantörer som medarbetare och kollegor. Vi tror att du som söker liksom oss anser att ledarskap både handlar om att kunna leda sig själv, och samtidigt skapa en verksamhet som får människor runt omkring dig att utvecklas och ges förutsättningar att lyckas.

Du arbetar strukturerat och är en person som har ordning och reda i dina projekt. Du har en god ekonomisk förståelse och är mål- och resultatinriktad. Du är van vid att arbeta med digitala verktyg och har kunskaper i Excel. Du har en god kommunikativ förmåga med goda kunskaper i svenska såväl tal och skrift samt behärskar grundläggande engelska. B-körkort är ett krav.

Övrigt
När du blir anställd hos oss får du ett välkomnande genom en strukturerad introduktion som speglar den familjära känslan på den lilla avdelningen och i det stora bolaget. Som projektledare på Granitor Electro erbjuder vi dig möjlighet till en intressant tjänst och en stimulerade arbetsmiljö. Hos oss får du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Som stöd i din roll erbjuder vi dig en projektledarutbildning för att på ett enklare sätt komma in i vårt sätt att arbeta och du får förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag.

Vi har tre avdelningar i Göteborg och är idag ca 220 medarbetare som levererar el- och tekniklösningar inom segment som industri, entreprenad, elservice och infra.

Ansökan
Låter det intressant? Skicka in din ansökan omgående då urval sker löpande. Vår rekryterande chef Mårten Andersson svarar gärna på dina frågor, se kontaktuppgifter i annonsen.

Ta nu chansen och bli en del av Granitor Electro. Vi ser framemot att höra från dig!

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.

Stad
Göteborg
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2024-05-19
Sök jobbet

Kontaktperson