2024-05-04

Projektingenjörer sökes till Stora projekt Syd

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vill du vara en viktig spelare i ett kompetent team med en bra stämning som gillar att arbeta nära uppdragsgivare i ett öppet samarbetsklimat?

Region Stora Projekt Syd består av ca 10 kollegor, med olika geografiska placeringar inom södra Sverige. De flesta av oss är placerade på olika orter från Örebro i norr till Malmö i söder.

Om rollen

Du kommer att utgå ifrån ett av Granitors kontor södra Sverige, där du sitter tillsammans med kollegor ifrån andra verksamhetsområden inom bolaget. Du är den enda projektingenjören på orten och din ansvarige chef är placerad i Varberg så det är viktigt att du känner dig bekväm med att ha dina kollegor och chef på distans och arbeta i digitala verktyg. Att kunna leda dig själv, vara driven och initiativtagande i ditt eget arbete är således viktiga egenskaper.

I ditt uppdrag kommer du att stötta projektledare eller projektchefer med olika delar i vår produktionsprocess med vårt ledningssystem som grund. Följande arbetsuppgifter ingår vanligen i uppdraget:

 • Ansvar för att göra tidplaner både utifrån byggarens tidplan samt våra egna leveransplaner.
 • Registrering av projekt, göra prognoser och följa upp slutkostnadsprognoser.
 • Du gör kalkyler i vårt kalkylprogram och prissätter dem. Både med fokus på leverans-, bemanning-, och betalplan.
 • Du ansvarar för och utför Kvalité- och miljö- samt egenkontroller.
 • Du arbetar med utredningar av material och tjänster som rör projekten.

Om dig

Du behöver ha godkänd gymnasieutbildning samt erfarenhet från eltekniskt arbete alt. högskoleutbildning med inriktning på elteknik. Du har antingen några års erfarenhet av att arbeta som ledande montör eller som projektledare inom elbranschen, och nu känner du att du vill byta inriktning och bli projektingenjör. Eller så kanske du idag arbetar som projektingenjör och söker nya utmaningar. I denna tjänst finns alla dessa möjligheter!

För att klara av rollen krävs även att:

 • du har erfarenhet av att arbeta med, samt besitter goda kunskaper inom: entreprenadjuridik, affärsmannaskap och ATL-listan.
 • För att lyckas i rollen tror vi att du når bra resultat genom att arbeta med andra samt att du är strukturerad i ditt arbetssätt.
 • du har en prismedveten helhetssyn, där du kan planera och organisera projekten, leder och följer upp där det behövs.
 • du har tidigare erfarenhet av rapportskrivande och arbetar obehindrat i Officepaketet.
 • du är lyhörd mot beställarens behov samtidigt som du bevakar bolagets intressen då du besitter en noggrannhet när det kommer till ekonomiska kalkyler.
 • du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.
 • B-körkort är ett krav, då resor ingår i tjänsten.

Vi erbjuder

Granitor Electro är ett bolag i utveckling och tillväxt vilket även innebär att vi har många spännande och utvecklande projekt. Förutom riktigt bra kollegor, så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

 • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
 • Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom ett expansivt familjeföretag
 • Tillgång till vår förmånsportal Benify med möjlighet till rabatter hos olika aktörer 
 • Möjlighet till förmånliga personalköp
 • Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog
 • Möjlighet till förmånliga drivsmedelsavtal
 • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
 • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.

Placeringsort

Varberg och Jönköping, även Halmstad och Göteborg ser vi som möjliga placeringsorter.

Låter det intressant?

Vi ser fram emot att höra från dig! Har du frågor om tjänsten. Kontakta Regionchef Stefan Svensson på 010-470 78 63. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen att sända oss din ansökan!

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.

Stad
Olika orter
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2024-05-04
Sök jobbet

Kontaktperson