2023-10-07

Programmerare på Fastighetsautomation

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Är du riktigt bra på att förstå hur saker och ting hänger ihop? Har du ett intresse för programmering och systemstyrning? I Borlänge söker vi nu en programmerare till fastighetsautomation för att arbeta med grafiska systembilder i SCADA.

Som programmerare ingår du i ett team med flera kompetenser så som konstruktörer, tekniker, montörer och projektledare. Tillsammans skapar vi framtidens systemlösningar som leder till mer energieffektiva och driftsäkra fastigheter. Vi har många långvariga kundkontakter och ett driv att ständigt utveckla nya lösningar för att möta våra kunders behov. Om du vill utvecklas tillsammans med ett prestigelöst team med mycket teknisk kompetens och stark gruppkänsla ska du inte tveka att söka!

Om jobbet
I rollen som programmerare/SCADA-integratör arbetar du med att skapa bilder, övervakningsfunktioner och system i en virtuell miljö. Du kommer genom ett ritprogram att visualisera ventilations- och värmeanläggningar så att kunderna får en enkel och tydlig översikt på sina anläggningar.
I tjänsten arbetar du i projektform och har ett nära samarbete med kollegor på avdelningen. Det finns goda möjligheter att lära av mer seniora kollegor.

Om dig
Du har läst någon form av programmering på gymnasie-/högskolenivå eller har ett eget intresse av att t.ex. skapa webbsidor eller att programmera appar. Du behärskar såväl engelska som svenska obehindrat i både tal och skrift. Det är meriterande om du har B-körkort samt grundläggande kunskaper i MS Excel.

Vi tror att du kommer att trivas hos oss om gillar att jobba i team, har en god förmåga att självständigt strukturera dina delar, är noggrann och månar om dina kontakter, både internt och externt.

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom att du får grymma kollegor hos oss, så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

  • Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.
  • Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.
  • Förmånliga priser hyra vårt boende i Lindvallen och Kläppen
  • Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog
  • Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget


Har vi väckt ditt intresse?

Ansök redan nu! 

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt.

Stad
Borlänge
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Instrument, Automation
Sista ansökningsdag
2023-10-07
Sök jobbet