2024-04-30

Lås- och brandlarmstekniker till Karlstad

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Till vår säkerhetsverksamhet i Karlstad söker nu vi fler drivna medarbetare då våra kunder på orten förser oss med fler och fler uppdrag!

Drivs du av att arbeta med problemlösning och olika typer av arbetsuppgifter? Vi söker dig som har grundläggande kännedom om lås/dörrautomatik, tele alternativt brand. På Granitor Security arbetar vi leverantörsoberoende med spännande och komplexa kommunikations- och säkerhetslösningar till våra kunder som finns inom väldigt många olika branscher och områden. 

Vi söker nu: 

  • Brandlarmstekniker 
  • Låstekniker 

Utifrån dina tidigare erfarenheter så anpassar vi din roll med de uppdrag som ska genomföras. Vi  kompletterar gärna med kompetensutveckling efter det personliga behovet. Det här jobbet passar dig som är intresserad av teknik och problemlösning, vill arbeta i ett team där laget går före jaget men fokus ligger på självständigt arbete och stort kundfokus. 

Brandlarmstekniker

I din roll som brandlarmstekniker kommer du att jobba med driftsättning, service, felsökning och dokumentation av brandlarmanläggningar. Det ingår också arbete med eftermarknad, service samt att instruera kunderna i användningen av deras anläggningar. Vi har behöriga ingenjörer på brand - så du kan räkna med att få stöttning internt. Vi söker dig som har: 

  • Erfarenhet från självständigt arbete som brandlarmstekniker 
  • El/tele utbildning 
  • Kunskap om dator- och nätverkslösningar 
  • B-körkort 
  • Är ostraffad och har godkänd kontroll hos Polismyndighetens belastningsregister

 

Låstekniker 

Som låstekniker arbetar du med installation, driftsättning, felsökning och dokumentation av el- och mekaniska lås samt dörrautomatik. En annan del är arbete med eftermarknad, service samt att instruera kunderna i användningen av deras anläggningar. Vi söker dig som har: 

  • Erfarenhet av självständigt arbete med installation, driftsättning och service av lås/dörrautomatik. 
  • Har B-körkort 
  • Är ostraffad och har godkänd kontroll hos Polismyndighetens belastningsregister. 

 

Vad kan vi erbjuda dig? 

Förutom bra förmåner, kompetenta och trevliga kollegor samt en familjär företagskultur så erbjuder vi dig spännande och utvecklande uppdrag. Vi ger dig även stora möjligheter till personlig vidareutveckling.

På Granitor sätter vi våra medarbetare i centrum! 

 

Låter det här intressant? 

Om du känner det här stämmer in på dig så hoppas vi att just du vill bli vår kollega! Urval och intervjuer sker löpande. Registrera därför din ansökan så snart som möjligt!

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.

Stad
Karlstad
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Säkerhetstekniker
Sista ansökningsdag
2024-04-30
Sök jobbet

Kontaktperson