2024-06-09

Elektriker till Uppsala, Granitor Electro

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

I Uppsala är vi idag 21 medarbetare med avdelningar inom Service, Entreprenad, Security och Automation. Vi jobbar tätt ihop mellan de olika avdelningarna, men tillhörigheten i denna tjänst blir på service och entreprenadavdelningen.  

Vi behöver bli fler som jobbar med elektrifiering och klimatsmarta lösningar. Hos oss på Granitor Electro blir du en del av ett välfungerande team med bra kollegor, stark familjekänsla och en stabil och trygg miljö att utvecklas i. Gör positiv skillnad och följ med på vår utvecklingsresa. 

Arbetsuppgifter

Varierande arbetsuppgifter där arbetet innefattar både uppdrag hos företag -och privatkunder. Vi har i dag uppdrag som mestadels är inom närområdet men resor i tjänsten förekommer.  Hos våra kunder utför vi alla typer av elinstallationer allt ifrån svagströmsinstallationer till ställverksbyten upp till 24kV

Erfarenhet och kompetens

På Granitor arbetar vi tillsammans därför är det viktigt att du har god förmåga att samarbeta med andra och ser värdet i att bygga goda relationer. Som person drivs du av att nå resultat, bidrar med lösningar och tar egna initiativ. Du har en positiv inställning och har god förmåga att kommunicera och har hög arbetsmoral.

Vi söker dig som har:

 • ECY certifikat eller motsvarande kompetens
 • B-körkort
 • Minst 2 års arbetslivserfarenhet som elektriker

Meriterande 

Om du är bekväm med att arbeta med digitala verktyg och mätinstrument, samt har erfarenhet från kraft över 1000V. Har du dessutom arbetat inom service, installation och/eller industri är det ett plus.

Övrigt

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion som vi är stolta över. Förutom att du får branschens bästa kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

 • Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt och tillsammans med för att lösa våra uppdrag
 • Tillgång till vår förmånsportal Benify med möjlighet till rabatter hos olika varumärken 
 • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
 • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
 • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom mm.
 • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
 • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
 • Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal

På Granitor sätter vi våra medarbetare i centrum! 

Vill du veta mer?

Läs mer om rollen som elektriker hos oss på Granitor, klicka på länken här Serviceelektriker - Granitor

Ta chansen och sök jobbet hos oss där du får vara med och forma vår filial framåt. Om du vill utvecklas i din yrkesroll så finns det möjligheter att ta del av ett brett utbud av utbildningar. Vill du ta klivet mot ledande montör? Vi har för branschen en unik intern ledandemontörsutbildning där hela flödet i en entreprenad genomlyses.  

Ansökan

Då urval sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan omgående.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande Avdelningschef

Daniel Sågström 072-575 61 88

 eller via mail daniel.sagstrom@granitor.se

Välkommen med din ansökan! 

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.

Stad
Uppsala
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2024-06-09
Sök jobbet