2024-06-08

Avdelningschef till Fastighetsautomation

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vill du anta utmaningen att leda och utveckla vår avdelning i Dalarna?

Om rollen

Vi erbjuder nu en spännande roll som Avdelningschef i Dalarna där du kommer att driva vår verksamhet i Borlänge samt en mindre filial i Ludvika. På kontoret i Borlänge råder en god samarbetskultur mellan andra Granitor Electro avdelningar och gemensamma anbud kan ske naturligt med avdelningar inom El, Elservice samt Security. Du kommer att ha personalansvar för ett team om ca 20 personer samt vara ansvarig för avdelningens ekonomiska verksamhet inkluderat affärs- och säljansvar. Du ingår i region fastighetsautomations ledningsgrupp, där du förväntas bidra till verksamhetens utveckling och du rapporterar till regionchef fastighetsautomation. Fokus kommer att ligga på förvaltning av den upparbetade verksamheten, vidareutveckling samt även att du tillsammans med ditt team skapar tillväxt i regionen. För att trivas hos oss behöver du gilla en organisation med öppen företagskultur och korta beslutsvägar samt motiveras av att se andra medarbetare växa.

Om dig

Vi söker dig som har god erfarenhet av ledarskap liksom erfarenhet och kunskap från fastighetsautomation där du tidigare har arbetat som chef/ledare, automations ingenjör, projektledning eller konsult. Vi tror att du även har erfarenhet och förståelse av att arbeta med SCADA system och PLC system. Du känner dig trygg i ditt ledarskap och har god förmåga att hantera relationer där du förstår vikten och fördelen av att vara lyhörd, vara en god kommunikatör samt att lösa utmaningar på ett konstruktivt och prestigelöst sätt tillsammans med dina medarbetare och kunder. Vidare ser vi att du har ett utvecklingsorienterat förhållningssätt och är en person med god initiativförmåga, bra driv och framåtanda samt är genuint intresserad av teknik och att genomföra hållbara affärer. Det är av vikt i rollen att du kan planera och organisera ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt likväl som att du själv innehar en drivkraft gällande ständig förbättring inom ditt område och har en vilja att sälja, leverera produkten och kompetensen.

För att klara av rollen behöver du ha:

 • Relevant utbildning inom fastighetsautomation/teknik från högskola eller motsvarande.
 • Erfarenhet från branschen som automations ingenjör, projektledare eller konsult.
 • Branschkunskap och kunskap av att tolka avtalsformer
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.
 • Affärsmässig och kommersiell förståelse, kunna se helheten och kunders behov
 • Ledarerfarenhet från linjearbete och arbete med att utveckla effektiva team
 • B-körkort är ett krav, då resor ingår i tjänsten.

Vi erbjuder

En spännande roll där du får möjlighet att leda arbetet och vidareutveckla vår avdelning för Fastighetsautomation i Dalarna i ett framgångsrikt och expansivt bolag. Vi växer vilket även ger möjlighet till vidareutveckling, samtidigt som vi värnar om att behålla vår familjära kultur. Förutom riktigt bra kollegor, så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

 • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
 • Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom ett expansivt familjeföretag
 • Tillgång till vår förmånsportal Benify med möjlighet till rabatter hos olika aktörer 
 • Möjlighet till förmånliga personalköp
 • Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog
 • Möjlighet till förmånliga drivsmedelsavtal
 • Möjlighet till förmånsbil
 • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
 • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.

 

Placeringsort
Borlänge

Ansökan

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum

 

Varmt välkommen att sända oss din ansökan!

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.

Stad
Borlänge
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2024-06-08
Sök jobbet

Kontaktperson