Hållbar stads- och områdesutveckling

Granitor Properties ambition är att skapa stadsdelar och områden som får människor och företag att växa och utvecklas. Vi väljer det gröna och det hållbara, och vi provar det som inte många vågar testa.

Du har hittat helt rätt

Vill du hitta din drömbostad, flytta till en inspirerande lokal eller vara med och skapa nästa stora projekt med oss? Då har du hittat helt rätt.

Vårt affärsområde

Fastighetsutveckling

Vi utvecklar mark, bostäder, lokaler, samhällsfastigheter, hotell och kongress-anläggningar, från tidigt skede i markutveckling till färdigställd fastighet.

Vårt affärsområde

Förvaltning

Vi förvaltar fastigheter vi utvecklat, samt kontorsfastigheter under varumärket World Trade Center Malmö Lund Helsingborg.

Om vårt arbete

Inspirerande platser

När vi utvecklar fastigheter, stadsdelar och områden ingår de alltid i en större helhet. Vårt bidrag till invånarna och staden blir inspirerande platser där det är lätt att leva och arbeta hållbart, platser som människor gärna söker sig till och som gör det möjligt att mötas och utvecklas.

Om vårt arbete

Helhetstänk

Eftersom vi ofta varit med från start och är väl insatta har vi kunnat göra investeringar i rätt tid. Vi kan också fatta beslut med största möjliga kunskap om projekten.

Vi strävar alltid efter att hitta nya sätt med hållbara och innovativa lösningar.

{{image.Content}}

{{ index + 1 }}/{{ totalImages }}

{{ model.Text.Heading }}

{{ model.Text.Ingress }}
{{ model.Text.Content }}
{{ model.Quote.QuotePropertyName }}
{{ model.Quote.QuoteCity }}