Intresse­anmälan
I den nya attraktiva stadsdelen Östra Sala backe bygger vi 71 stilsäkra bostadsrätter på 1-4 rum och kök med härliga balkonger och vackra vyer. I Brf Sala Slottsvy bor du bekvämt och modernt i en inspirerande stadsmiljö med butiker och service runt knuten och Uppsala centrum endast en kort cykeltur bort. Här är det enkelt att trivas!

Läs hela texten Dölj

Fakta

Kommande

Bostadstyp
Lägenhet
Boendeform
Bostadsrätt
Antal rum
1 - 4
Boarea
32 -95 kvm
Antal bostäder
71
Våningar
14
Säljstart
Vår 2024
Inflyttning
Vår 2026
 • Pågår

  Planering

  Projektering pågår och bygghandlingar tas fram. Nu kan du anmäla ditt intresse och bli VIP-kund, vilket ger dig förtur till bostäderna innan allmän säljstart.

 • Våren 2024

  VIP-säljstart

  Som VIP-kund får du förhandsinformation och har under en angiven period möjlighet att göra en köpanmälan på de bostäder du är intresserad av.

 • Säljstart

  Nu släpper vi de bostäder som inte bokats av VIP-kunder till allmän försäljning. Prislista och planlösningar visas här på sidan.

 • Byggstart

  Första spadtaget tas och vi påbörjar bygget av din nya bostad.

 • Inredningsval

  Äntligen dags att starta tillvalsprocessen för din bostad. Din säljare eller mäklare kommer att guida dig genom de olika inredningsvalen.

 • Våren 2026

  Inflyttning

  Din bostad är nu färdigbyggd och besiktigad. Välkommen till ditt nya hem!

Livskvalitet på alla plan

I Brf Sala Slottsvy får du ut mycket av både livet och boendet. Tänk att ha nära till både caféer, service och grönområden. Längtar du efter mer puls når du centrums hela utbud på en sju minuters cykeltur eller 20 minuters promenad. I din bostad njuter du av solen och utsikten på balkongen. Planlösningen är väl genomtänkta och flexibel med stora sociala ytor och gott om plats att umgås samt bra förvaringsmöjligheter. Samtidigt har du rymliga privata rum där du kan dra dig tillbaka i lugn och ro. Om du önskar finns också goda möjligheter att få plats med ett praktiskt hemmakontor. På den härliga gemensamma takterrassen kan du träffa vänner eller grannar. Självklart är viktiga och praktiska funktioner avbockade så att vardagen får skönt flyt.

Hitta ditt drömhem

Brf Sala Slottsvy ritas av välrenommerade E/S-A Arkitekter. Här erbjuds flera olika lägenhetstyper - allt från kvadratsmarta ettor på 32 kvm till generösa fyror på 95 kvm. Lägenheterna har en funktionell och genomtänkt planlösning med öppna ytor och härligt ljusinsläpp. De inglasade balkongerna gör att du kan njuta av ett extra rum utomhus året runt. I flertalet av bostäderna bjuds du på vackra vyer över stad och slott. Det är mycket som talar för att flytta hit!

Anmäl ditt intresse nu så håller vi dig informerad när försäljningen av bostäderna startar!

Ute är det nya inne

Koppla av och njut på din egen balkong. Vissa av balkongerna är inglasade vilket gör att du sommar som vinter får ett extra rum ute. På den gemensamma takterrassen kan du umgås med vänner och grannar.

En grön oas

Längtar du efter mer sällskap finns det ännu mer plats på den mysiga gården. Den skyddande och grönskande innergården är en egen liten oas där du kan umgås och trivas.

Bra att veta!

VACKRA VYER

Njut av en storslagen utsikt från balkongen eller den gemensamma takterrassen.

INNERGÅRD FÖR TRIVSEL

Här finns en grönskande innergård för umgänge och avkoppling.

UTELIV PÅ HEMMAPLAN

Njut av utelivet året om på din inglasade balkong.

Parkering

Parkeringsplats finns att hyra under huset.

Cykelparkering

Både cykelparkering och cykelverkstad finns i huset.

Service

I närområdet finns all service som exempelvis caféer, apotek och restauranger.

Kommunikationer

Goda pendlingsmöjligheter med såväl buss som pendeltåg till exempelvis Stockholm. En kort cykeltur bort ligger Uppsala centrum.

Gång-och cykelvägar

Fina naturområden runt omkring samt promenad- och cykelbanor inom hela Uppsala.

Fritidsaktiviteter

I området finns flera gym, träningsaktiviteter och lekplatser.

Skolor och förskolor

I området planeras det för fem skolor och förskolor.

Grönområden

I området finns flera natur- och grönområden.

{{image.Content}}

{{ index + 1 }}/{{ totalImages }}

{{ model.Text.Heading }}

{{ model.Text.Ingress }}
{{ model.Text.Content }}
{{ model.Quote.QuotePropertyName }}
{{ model.Quote.QuoteCity }}

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse idag!

Anmäler du ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om projektet. När vi har ny information och viktiga datum kommer vi att skicka det, så att du kan följa utvecklingen. Du förbinder dig såklart inte till någonting.

Intresseanmälan