Fakta

Slutsålt

Bostadstyp
Radhus
Boendeform
Bostadsrätt
Antal rum
5
Boarea
143 -144 kvm
Antal bostäder
16
Våningar
3
Säljstart
Augusti 2020
Inflyttning
Vår 2023

Våra bostäder

Är du intresserad av fler bostäder från oss? Vi har många andra spännande projekt på gång runtom i Sverige.

Se fler bostäder

 • Planering

  Projektering pågår och bygghandlingar tas fram. Nu kan du anmäla ditt intresse och bli VIP-kund, vilket ger förtur till bostäderna innan allmän säljstart.

 • Augusti 2020

  VIP-säljstart

  Som VIP-kund får du förhandsinformation och har under en angiven period möjlighet att göra en köpanmälan på de bostäder du är intresserad av.

 • September 2020

  Säljstart

  Nu släpper vi de bostäder som inte bokats av VIP-kunder till allmän försäljning. Prislista och planlösningar visas här på sidan.

 • Mars 2021

  Byggstart

  Första spadtaget tas och vi påbörjar bygget av din nya bostad.

 • Hösten 2021

  Inredningsval

  Äntligen dags att starta tillvalsprocessen för din bostad. Din säljare eller mäklare kommer att guida dig genom de olika inredningsvalen.

 • Våren 2023

  Inflyttning

  Din bostad är nu färdigbyggd och besiktigad. Välkommen till ditt nya hem!

Moderna och ljusa stadsradhus med premiumkänsla

{{image.Content}}

{{ index + 1 }}/{{ totalImages }}

{{ model.Text.Heading }}

{{ model.Text.Ingress }}
{{ model.Text.Content }}
{{ model.Quote.QuotePropertyName }}
{{ model.Quote.QuoteCity }}
Exteriör bild över Granitor Properties bostäder Brf Paradhusen i Bjärred
Exteriör bild över Granitor Properties bostäder Brf Paradhusen i Bjärred

Familjens behov i centrum

I Paradhusens 16 stadsradhus är allt gjort med familjen i tanke, för att bjuda på villakvaliteter, har Juul|Frost Arkitekter genomgående ritat in extra kvadratmeter för varje bostad, gott om förvaring, lättillgänglig och generös parkering och stora sociala ytor.

Exteriör bild över Granitor Properties bostäder Brf Paradhusen i Bjärred

Unik arkitektonisk karaktär

Den vackra bågformen på de två huskropparna av stadsradhus är det exteriöra kännetecknet – ljuset är det interiöra. Köket, matplatsen, vardagsrummet och allrummet har alla fönster som sträcker sig ned till golvet och i det stora sovrummet finns två franska balkonger.

Exteriör bild över Granitor Properties bostäder Brf Paradhusen i Bjärred

Ljust och luftigt med en fantastisk rymd

Kanske mest markant för nyklassicismen är ljuset, luftigheten och rymden inomhus. Det är ju tilltalande för oss här i Norden med så många mörka månader. I Paradhusen arbetar vi med stora och höga fönster, ofta ända ner till golvet, för att maximera den lyxiga upplevelsen och kontakten mellan inne och ute. I Paradhusens bottenplan är det takhöjd på nästan 2,80 meter

Nära Lund, Malmö och Landskrona. Samtidigt naturskönt, tryggt och med ett bra utbud av service och skolor – allt inom cykel- eller gångavstånd.

Trivsel på alla plan

Välplanerad planlösning där familjen kan breda ut sig ju större den blir, generösa fönster och franska balkonger som fångar dagsljuset – plus en fantastisk takterrass där du kan lapa sol och en täppa som nästan sköter sig själv. Kan det bli mycket bättre på hemmaplan?

Ljus och rymd

Tillsammans med den extra volymen som bottenvåningens takhöjd på hela 2,80 m ger, har du ett hem med maxad känsla av luft, rymd och ljus. Kulörvalen ger dig också en neutral fond för din stil och smak, där möbler, mattor, konst, växter och andra inredningsdetaljer blir pricken över i.

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Välkommen att kontakta mig om du har frågor!