Intresse­anmälan

Fakta

Kommande

Bostadstyp
Lägenhet
Boendeform
Bostadsrätt
Antal rum
1 - 4
Boarea
28 -95 kvm
Antal bostäder
150
Våningar
7-14
Säljstart
Sommaren 2026
Inflyttning
2028
 • Pågår

  Planering

  Projektering pågår och bygghandlingar tas fram. Nu kan du anmäla ditt intresse och bli VIP-kund, vilket ger dig förtur till bostäderna innan allmän säljstart.

 • Sommaren 2026

  VIP-säljstart

  Som VIP-kund får du förhandsinformation och har under en angiven period möjlighet att göra en köpanmälan på de bostäder du är intresserad av.

 • Säljstart

  Nu släpper vi de bostäder som inte bokats av VIP-kunder till allmän försäljning. Prislista och planlösningar visas här på sidan.

 • Byggstart

  Första spadtaget tas och vi påbörjar bygget av din nya bostad.

 • Inredningsval

  Äntligen dags att starta tillvalsprocessen för din bostad. Din säljare eller mäklare kommer att guida dig genom de olika inredningsvalen.

 • 2028

  Inflyttning

  Din bostad är nu färdigbyggd och besiktigad. Välkommen till ditt nya hem!

Självklart hållbart

Många har en ambition om att leva lite mer hållbart men sen kommer vardagen emellan. I kvarteret Livsäventyret gör vi hållbarhet till något enkelt och självklart. Exempelvis prioriteras tillgänglighet till återvinningsrum och cykelparkering. På taken finns solceller som förser fastigheterna med egenproducerad och förnybar el och husen byggs välisolerade.

Kvarteret Livsäventyret – ett aktivt val för framtiden

150 flexibla möjligheter

Det blir allt ifrån kvadratsmarta och flexibla ettor till fyror med antigen stor balkong, terrass eller uteplats, ibland både och. Oavsett vilken storlek på boende får du genomgående hög standard, klimatsmarta lösningar och flexibla ytor. Vi erbjuder ett flexibelt hem där människor kan bo kvar, även om förutsättningarna förändras: du blir sambo, du får barn, du startar eget och behöver ett hemmakontor. Bostäderna är lätta att anpassa efter olika behov och kan förändras över tiden.

En grön oas

Gården utformas till en pocketpark. En pocket park är som namnet avslöjar en park i miniformat och bjuder in till umgänge mellan de boende. Gården planeras utifrån ett ekologiskt hållbart perspektiv med öppna gräsytor, vattendammar och planteringar. Den blir givetvis helt bilfri och parkeringsplatser finns i intilliggande mobilitetshus.

VI GÖR DET ENKELT ATT LEVA KLIMATSMART!

SOLCELLER

På taken finns solceller som förser fastigheterna med egenproducerad och förnybar el.

GEMENSAMT MAGASIN

Här kan man lämna, byta, renovera och återanvända saker med grannar.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Cykelverkstad, takterrasser, grönskande innergård och växthus.

ODLING

Flera odlingsmöjligheter finns. Här kan du odla din egna närproducerade mat.

Om Ulleråker

Ulleråker blir en modern stadsdel på historisk mark med utrymme för både stadens liv och naturens lugn. Området planeras i ett unikt läge mellan två universitet och utformas för att ett hållbart liv ska bli enkelt för både boende och arbetande. I Ulleråker finns flera förskolor, en lågstadieskola (1-4) samt en gymnasieskola. Kommunikationerna till city är mycket goda, både till fots och med cykel. Stadstrafiken trafikerar området med täta turer.

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse idag!

Anmäler du ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om projektet. När vi har ny information och viktiga datum kommer vi att skicka det, så att du kan följa utvecklingen. Du förbinder dig såklart inte till någonting.

Intresseanmälan