Intresse­anmälan

Fakta

Kommande

Bostadstyp
Lägenhet
Boendeform
Bostadsrätt
Antal rum
1 - 4
Boarea
30 -80 kvm
Antal bostäder
93
Våningar
1-6
Säljstart
2026
Inflyttning
2029
 • Pågår

  Planering

  Projektering pågår och bygghandlingar tas fram. Nu kan du anmäla ditt intresse och bli VIP-kund, vilket ger dig förtur till bostäderna innan allmän säljstart.

 • 2026

  VIP-säljstart

  Som VIP-kund får du förhandsinformation och har under en angiven period möjlighet att göra en köpanmälan på de bostäder du är intresserad av.

 • Säljstart

  Nu släpper vi de bostäder som inte bokats av VIP-kunder till allmän försäljning. Prislista och planlösningar visas här på sidan.

 • Byggstart

  Första spadtaget tas och vi påbörjar bygget av din nya bostad.

 • Inredningsval

  Äntligen dags att starta tillvalsprocessen för din bostad. Din säljare eller mäklare kommer att guida dig genom de olika inredningsvalen.

 • 2029

  Inflyttning

  Din bostad är nu färdigbyggd och besiktigad. Välkommen till ditt nya hem!

Härlig mix av bostäder

Beroende på var du befinner dig i livet växlar förstås bilden av hur du helst vill bo. I Lisebacke Trädgårdar erbjuds därför flera olika lägenhetstyper - kvadratsmarta ettor till fyror där samtliga har generösa balkonger. På markplan finns radhusliknande lägenheter med egna entréer och uteplatser som skapar ett trevligt liv till kvarteret. Gemensamt för alla bostäder är ett koncept som bygger på villakvalitéer, alltså allt det fina som du kan njuta av i eget hus. Men utan alla måsten som en villa oftast innebär i form av underhåll.

Välkommen ut

I Lisebacke Trädgårdar är det minst lika njutbart ute som inne. Samtliga bostäder har en generöst tilltagen balkong eller uteplats. Varma dagar fungerar de som en naturlig förlängning av de sociala ytorna inne, med stor plats för umgänge, matlagning och odling.

Gröna gårdar

Längtar du efter mer sällskap finns det ännu mer plats att umgås på gårdarna. De fyra huskropparna är sammankopplade parvis. Mellan varje par finns en grön innergård som öppnar upp sig mot parken. Som en lummig trädgård med rum i rummet, finns det ytor att umgås många tillsammans och mysiga krypin att reflektera på egen eller tumanhand. Här möts du av vintergröna häckar, högt vajande gräs och blommande perenner som ramar in såväl de privata uteplatserna som de gemensamma mötesplatserna. Det kommer också att finnas en lekplats samt möjlighet att odla på gården.

FLER SKÄL ATT FLYTTA HIT!

GRÖNA GÅRDAR

Gröna innergårdar med härlig sol både morgon, eftermiddag och kväll.

PARKERING

Under mark byggs ett garage där det finns möjlighet att hyra parkeringsplats. Smidigt och praktiskt!

CYKELFÖRVARING

Låst, trygg och väderskyddad cykelförvaring.

LOKAL

Mot Östbergabackarna, planerar vi för en lokal avsedd för caféverksamhet. Slå dig ner på uteplatsen och njut av naturen.

En mötesplats för hela området

Lisebacke Trädgårdar ingår i stadsutvecklingsprojektet Årstafältet-Östberga och är en del av Östbergaprogrammet. Det innebär bland annat att Östberga, Liseberg och Årstafälet binds ihop och att nya trygga stråk att röra sig på tillskapas. Förutom vårt kvarter, planerar Granitor även för en allmän grillplats som hela området kan ha glädje av. Grillplatsen är bland annat tänkt att bli en mötesplats för föreningar som nyttjar bollplanen. När vi utvecklar stadsdelar och bostäder arbetar vi aktivt för livet i, mellan men också runt husen.

Svanenmärkt boende

Lisebacke Trädgårdar byggs enligt den stränga miljömärkningen Svanen. Alltså kan du se framemot en bostad med minimal miljöbelastning som bidrar till en sund byggnation. Vi bygger inte bara energisnåla hus utan placerar även solceller på taken - perfekt för att pressa båda elräkningen och klimatavtrycket.

Visste du förresten att flera banker erbjuder grön ränterabatt för Svanenmärkta bostäder? Det lönar sig att bry sig om miljön på flera sätt!