Intresse­anmälan

Fakta

Kommande

Bostadstyp
Lägenhet
Boendeform
Bostadsrätt
Antal rum
1 - 4
Boarea
35 -110 kvm
Antal bostäder
120
Våningar
3-16
Säljstart
2026
Inflyttning
2029
 • Pågår

  Planering

  Projektering pågår och bygghandlingar tas fram. Nu kan du anmäla ditt intresse och bli VIP-kund, vilket ger dig förtur till bostäderna innan allmän säljstart.

 • 2026

  VIP-säljstart

  Som VIP-kund får du förhandsinformation och har under en angiven period möjlighet att göra en köpanmälan på de bostäder du är intresserad av.

 • Säljstart

  Nu släpper vi de bostäder som inte bokats av VIP-kunder till allmän försäljning. Prislista och planlösningar visas här på sidan.

 • Byggstart

  Första spadtaget tas och vi påbörjar bygget av din nya bostad.

 • Inredningsval

  Äntligen dags att starta tillvalsprocessen för din bostad. Din säljare eller mäklare kommer att guida dig genom de olika inredningsvalen.

 • 2029

  Inflyttning

  Din bostad är nu färdigbyggd och besiktigad. Välkommen till ditt nya hem!

Ett skulpturalt landmärke

Kvarter Superblock ståtar med som mest sexton våningar. Lägsta delen av kvarteret består av tre våningar. Samtliga 120 bostäder är planerade för att maximera dagsljus och soltimmar. Den trappade och varierade siluetten, skapar ett distinkt arkitektoniskt uttryck som starkt bidrar till att profilera Årstafältet.

120 sköna bostadsrätter

Det blir alltifrån smarta ettor på cirka 35 kvm till fantastiska fyror på runt 110 kvm. I den högre delen får du en glittrande utsikt från balkongen över området. I lågdelen har du en trevlig vy över den gemensamma frodiga gården. Har du gröna fingrar rekommenderas markplan varmt. Här får du din egen trädgård, inramad av häckar för en fin privat sfär.

Svanenmärkt boende

Kvarteret Superblock byggs enligt den stränga miljömärkningen Svanen. Alltså kan du se framemot en bostad med minimal miljöbelastning som bidrar till en sund byggnation. Visste du förresten att flera banker erbjuder grön ränterabatt för Svanenmärkta bostäder? Det lönar sig att bry sig om miljön på flera sätt!

FLER SKÄL ATT FLYTTA HIT!

PARKERING

I ett av grannkvarteren byggs ett garage där det finns möjlighet att hyra parkeringsplats. Smidigt och praktiskt!

INNERGÅRD FÖR TRIVSEL

Här finns en grönskande innergård med en gemensam uteplats mot parken.

SOPSUG

Det planeras för att införa smarta avfallslösningar som gynnar miljön och samtidigt gör det enklare för de boende.

SOCIALA MÖTESPLATSER

Gemensam tvättstuga, växthus och festlokal.

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse idag!

Anmäler du ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om projektet. När vi har ny information och viktiga datum kommer vi att skicka det, så att du kan följa utvecklingen. Du förbinder dig såklart inte till någonting.

Intresseanmälan