Intresse­anmälan

Fakta

Kommande

Bostadstyp
Lägenhet
Boendeform
Bostadsrätt
Antal rum
1 - 4
Boarea
32 -85 kvm
Antal bostäder
125
Våningar
5-6
Säljstart
2027
Inflyttning
2029
 • Pågår

  Planering

  Projektering pågår och bygghandlingar tas fram. Nu kan du anmäla ditt intresse och bli VIP-kund, vilket ger dig förtur till bostäderna innan allmän säljstart.

 • 2029

  VIP-säljstart

  Som VIP-kund får du förhandsinformation och har under en angiven period möjlighet att göra en köpanmälan på de bostäder du är intresserad av.

 • Säljstart

  Nu släpper vi de bostäder som inte bokats av VIP-kunder till allmän försäljning. Prislista och planlösningar visas här på sidan.

 • Byggstart

  Första spadtaget tas och vi påbörjar bygget av din nya bostad.

 • Inredningsval

  Äntligen dags att starta tillvalsprocessen för din bostad. Din säljare eller mäklare kommer att guida dig genom de olika inredningsvalen.

 • 2031

  Inflyttning

  Din bostad är nu färdigbyggd och besiktigad. Välkommen till ditt nya hem!

Röster från närområdet

En viktig del av kvarteret Rågsvedsmyllans utvecklingen är delaktighet och engagemang från de boende. I inledningsfasen planerar vi för att bygga odlingslådor och paviljonger. Dessa kommer att tas fram i återbrukat material tillsammans med lokala hantverkare.

Hitta ditt drömhem

I kvarteret Rågsvedsmyllan erbjuds flera olika lägenhetstyper - allt från kvadratsmarta ettor på 32 kvm till fyror på 85 kvm. Lägenheterna har en funktionell och genomtänkt planlösning med öppna ytor och härligt ljusinsläpp. De generösa balkongerna gör att du inte behöver välja mellan utebord eller sittplats. Det är mycket som talar för att flytta hit!

Svanenmärkt boende

Vårt kvarter byggs enligt den stränga miljömärkningen Svanen. Uppfört med träbyggnadsteknik och med stora inslag av trä i fasaderna är husen hållbara och energisnåla. Trä i sig är ett förnybart och miljövänligt material som binder koldioxid, vilket gör det extra klimatsmart. Vi bygger inte bara energisnåla hus utan placerar även sedum samt solceller på taken - perfekt för att pressa båda elräkningen och klimatavtrycket.

FLER SKÄL ATT FLYTTA HIT!

PARKERING

Under mark byggs ett garage där det finns möjlighet att hyra parkeringsplats. Smidigt och praktisk!

BILPOOL

Du kan låna bild när det behövs. Ett bekvämt och miljövänligt alternativ.

CYKELPOOL

Du kan låna ellådcyklar och vanliga elcyklar.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Det kommer att finnas en cykelverkstad samt ett rum för återbruk.

Kort om Rågsved

Rågsved är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun tillhörande stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Hagsätra, Högdalen, Fagersjö samt till Huddinge kommun i söder. Rågsved delas av tunnelbanan som skär mitt igenom stadsdelen. Här finns goda kommunikationsmöjligheter i form av t-bana och buss. I närliggande Rågsveds naturreservat finns goda möjligheter till promenader, löpning, natur- och kulturupplevelser och vintertid även skidåkning.

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse idag!

Anmäler du ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om projektet. När vi har ny information och viktiga datum kommer vi att skicka det, så att du kan följa utvecklingen. Du förbinder dig såklart inte till någonting.

Intresseanmälan