• Planering

  Projektering pågår och bygghandlingar tas fram. Nu kan du anmäla ditt intresse och bli VIP-kund, vilket ger dig förtur till bostäderna innan allmän säljstart.

 • VIP-säljstart

  Som VIP-kund får du förhandsinformation och har under en angiven period möjlighet att göra en köpanmälan på de bostäder du är intresserad av.

 • Säljstart

  Nu släpper vi de bostäder som inte bokats av VIP-kunder till allmän försäljning. Prislista och planlösningar visas här på sidan.

 • Byggstart

  Första spadtaget tas och vi påbörjar bygget av din nya bostad.

 • Inredningsval

  Äntligen dags att starta tillvalsprocessen för din bostad. Din säljare eller mäklare kommer att guida dig genom de olika inredningsvalen.

 • Oktober 2022

  Inflyttning

  Din bostad är nu färdigbyggd och besiktigad. Välkommen till ditt nya hem!

En enkel vardag

Söder om parken ligger Bulltofta Friluftsstad, en ny levande stadsdel med bostäder, service och handel som kompletterar den nostalgiska retrovillabebyggelsen. Allt beräknas stå klart 2022 och är då en småstad i storstaden. Här finns redan allt som ger vardagen skönt flyt för nästa och nuvarande generation. Bank, bensin, burgare, butiker, service och såväl flera förskolor som grundskolor ligger nära. Faktum är att en förskola planeras längre bort i kvarteret och kanske tillför lokalen i Brf Aeros gatuplan ytterligare guldkant på din tillvaro.

{{ model.Heading }}

{{image.Content}}

{{ index + 1 }}/{{ totalImages }}

{{ model.Text.Heading }}

{{ model.Text.Ingress }}
{{ model.Text.Content }}
{{ model.Quote.QuotePropertyName }}
{{ model.Quote.QuoteCity }}

35 sköna bostadsrätter

Brf Aero består av 35 bostadsrätter, alltifrån en etta på 38 kvm med egen uteplats, till en fantastisk fyra på 100 kvm med milsvid utsikt. Vilken bostad du än väljer, får du en planlösning som maximerar inte bara ytan utan också upplevelsen av rymd, ljus och luft. Varje detalj är väl genomtänkt och noga utvald för att du alltid ska känna lite hemlängtan.

Genomgående planlösningar

Merparten av bostäderna är genomgående, men byggnadens spännande arkitektur och vinklar möjliggör även gavelbostäder med utsikt åt tre håll och härliga hörnbostäder. Allt för att fånga dagsljuset, bjuda på variation och passa olika personligheter. I direkt anslutning till kök, matplats eller vardagsrum finns alltid en stor balkong eller uteplats.

Bra att veta

Cykelparkering

Cykelparkering och cykelförråd finns i huset.

Service

Bank, bensin, restauranger, butiker och service - allt finns inom räckhåll.

Skolor

Flera förskolor och grundskolor ligger i närheten.

Grönområden

Njut av Bulltofta rekreationsområde - som gjort för promenader, picknickar och pulshöjare.

Välkommen att kontakta mig om du har frågor!

Välkommen att kontakta mig om du har frågor!

Granne med Malmös största park

Det är svårt att tro att Bulltofta rekreationsområde var en av Europas viktigaste flygplatser en gång i tiden. Idag bjuder denna gröna jätte på lövskog, dungar, hagar, blomsterängar, gräsfält, sjöar och dammar där fåglar, grodor och andra djur samsas. Hela parken är som gjord för promenader, picknickar och pulshöjare.

Enkelt att leva ett aktivt liv

Gillar du att spela fotboll, tennis, basket eller landhockey är det bara att ta plats på plan. Vill du pumpa muskler rekommenderas utegymmet som ligger vid motionscentret, som även har ett välutrustat gym inomhus. Parken rymmer också södra Sveriges största bangolfbana och en utmanande frisbeegolfbana. På vintern kan du ha barnsligt kul i pulkabacken eller ha det glatt i skidspåret. Du kan också motionera hjärnan genom att vidga vyerna från utsiktsplatsen.

Bekvämt och nära

I Bulltofta Friluftstad finns redan allt som ger vardagen skönt flyt för nästa och nuvarande generation. Bank, bensin, burgare, butiker, service och såväl flera förskolor som grundskolor ligger nära. Gång- och cykelbanorna är fina både inom området och in till stan. När du vill ta dig till city och vidare finns det alternativ. Bussen stannar en kort promenad bort, och vid Värnhem byter du vid behov till mängder av andra stads- och regionbussar. Tar du hellre bilen, är du på Inre ringvägen på ett kick.

I närområdet

Kommunikation

Bussen går en kort promenad bort. Tar du hellre bilen, är du på Inre ringvägen på ett kick.

Gång- och cykelvägar

Gång- och cykelbanorna är fina både inom området och in till stan.

Fritidsanläggningar

Möjlighet till fotboll, tennis, basket, bangolf, frisbeegolf och landhockey. Ute- och innegym finns vid motionscentret.

Service

Bank, bensin, burgare, butiker, service och såväl flera förskolor som grundskolor ligger nära.

Välkommen att kontakta oss om du har frågor!

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Välkommen att kontakta oss om du har frågor!

Val med omsorg

Granitor skapar hem med karaktär där funktion och design samspelar i både helhet och minsta detalj. I Brf Aero har du dessutom möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden genom en mängd tillval. Kvaliteten är god rakt igenom och grundstandarden hög. Vi lägger stor möda på att välja inredning, material och kulörer som inte bara är praktiska och estetiska utan som också håller år efter år. Samtliga av våra leverantörer är väletablerade och välkända, så att du kan känna dig trygg i dina val.

Interiör bild över Granitor Properties bostäder Brf Aero i Malmö

Ett elegant kök från Vedum

Noga utvalt

Ett elegant vitt kök från Vedum, med den ljusgrå laminatbänksskivan ”Zeus Silver”, vitt kakel och rostfria handtag på skåp och lådor. Köket är utrustat med stilrena vita vitvaror.

Stilrent eller kaxigt?

Valet är fritt

Stilrent eller kaxigt, hur vill du kombinera? Du kan kostnadsfritt sätta din egen prägel på ditt kök. Genom att byta handtag, bänkskiva och kakel får du ett helt annat utseende. Det kommer att finnas olika kostnadsfria handtag och bänkskivor att välja mellan. När det gäller kakel finns det flera färger samt matt eller blankt.

Uppgradera och personalisera

Det där extra

Uppgraderade vitvaror med extrafunktioner, eller vill du hellre ha rostfria maskiner? Till ditt nya kök kan du välja luckor, färger, bänkskivor och handtag i Vedums sortiment. Köket kan färgsättas med ett stort utbud av kakel. Extra lyx kan skapas för en tillkommande kostnad.

Interiör bild över Granitor Properties bostäder Brf Aero i Malmö

Tilltalande materialval

Noga utvalt

Bostäderna är sobert ljusa med klassisk matt ekparkett, släta vita dörrar samt vita garderober eller vita skjutdörrsgarderober med matt aluminiumram. Eluttag och strömbrytare är stilrent och diskret vita.

Interiör bild över Granitor Properties bostäder Brf Aero i Malmö

Vita profiler

Valet är fritt

Till din nya bostad kan du fritt välja vita profiler på dina skjutdörrsgarderober.

Interiör bild över Granitor Properties bostäder Brf Aero i Malmö

Uppgradera och personalisera

Det där extra

Ge din bostad karaktär genom att byta golv. Vi har ett utbud av olika parketter från Kährs, exempelvis enstavig parkett som kan väljas för en tillkommande kostnad. Det finns också möjlighet att uppgradera innerdörrarna, till släta massiva dörrar, samt välja speglar till skjutdörrsgarderoberna. Sätt färg på din bostad med en fondvägg eller måla hela rummet.

{{image.Content}}

{{ index + 1 }}/{{ totalImages }}

{{ model.Text.Heading }}

{{ model.Text.Ingress }}
{{ model.Text.Content }}
{{ model.Quote.QuotePropertyName }}
{{ model.Quote.QuoteCity }}

Välkommen att kontakta oss om du har frågor!

Yngre par tittar in genom ett skyltfönster

Att köpa bostadsrätt

Det är tryggt att köpa bostadsrätt genom Granitor. Att köpa en ny bostad är för de flesta en mycket stor investering som ger upphov till många frågor att tänka igenom och ta ställning till. För att du ska känna trygghet i köpprocessen, vägleder vi dig hela vägen fram.

Vad är en bostadsrätt?

Att köpa en bostadsrätt innebär att du blir medlem i en bostadsrättsförening. Tillsammans äger du och övriga medlemmar fastighetens bostäder och gemensamma anläggningar. Genom föreningens tillsatta styrelse kan ni vara med och påverka boendemiljön. Varje medlem betalar en månadsavgift som är beslutad av styrelsen. Månadsavgiften täcker föreningens kostnader och underhåll. Det finns både lägenheter och radhus med ägandeformen bostadsrätt.

Välkommen att kontakta oss om du har frågor!

Boende för livet och framtiden

Självklart hållbart är Granitors motto. Det är så vi tänker och arbetar för att du ska kunna leva lite grönare. Granitor bygger hus som är energisnåla med material som håller länge, både estetiskt och funktionellt.

{{image.Content}}

{{ index + 1 }}/{{ totalImages }}

{{ model.Text.Heading }}

{{ model.Text.Ingress }}
{{ model.Text.Content }}
{{ model.Quote.QuotePropertyName }}
{{ model.Quote.QuoteCity }}

Välkommen att kontakta oss om du har frågor!

Fakta

Slutsålt

Bostadstyp
Lägenhet
Boendeform
Bostadsrätt
Antal rum
1 - 4
Boarea
38 -92 kvm
Antal bostäder
34
Våningar
7
Säljstart
Höst 2020
Inflyttning
Höst 2022

Våra bostäder

Är du intresserad av fler bostäder från oss? Vi har många andra spännande projekt på gång runtom i Sverige.

Se fler bostäder