• Planering

  Projektering pågår och bygghandlingar tas fram. Nu kan du anmäla ditt intresse och bli VIP-kund, vilket ger dig förtur till bostäderna innan allmän säljstart.

 • Februari 2021

  VIP-säljstart

  Som VIP-kund får du förhandsinformation och har under en angiven period möjlighet att göra en köpanmälan på de bostäder du är intresserad av.

 • Mars 2021

  Säljstart

  Nu släpper vi de bostäder som inte bokats av VIP-kunder till allmän försäljning. Prislista och planlösningar visas här på sidan.

 • Juni 2021

  Byggstart

  Första spadtaget tas och vi påbörjar bygget av din nya bostad.

 • Oktober 2021

  Inredningsval

  Äntligen dags att starta tillvalsprocessen för din bostad. Din säljare eller mäklare kommer att guida dig genom de olika inredningsvalen.

 • Våren 2023

  Inflyttning

  Din bostad är nu färdigbyggd och besiktigad. Välkommen till ditt nya hem!

Alla bostäder

Här kan du se alla bostäder i Brf Life

Antal rum
Fler filter

Sökfilter

Bostad Rum Kvm Våning Pris Avgift Status
{{residence.ApartmentNumber}} {{residence.RoomsTo}} {{residence.Area}} {{residence.Floor}} {{residence.StatusLabel}} Planlösning  

Ett nytt slags boende

Mitt i centrala Brunnshög utvecklar Granitor 42 bostadsrätter ritade av välrenommerade White Arkitekter. Miljövänliga byggnadsmaterial och metoder prioriteras, men i Brf Life går vi ännu längre med hållbarheten. Här delar du på husets tvättlounge, verktyg och cyklar. Förutom genomtänkta planlösningar får du en förlängning av ditt hem genom en social hubb – ett vardagsrum för hela huset som kompletterar ditt eget.

{{ model.Heading }}

{{image.Content}}

{{ index + 1 }}/{{ totalImages }}

{{ model.Text.Heading }}

{{ model.Text.Ingress }}
{{ model.Text.Content }}
{{ model.Quote.QuotePropertyName }}
{{ model.Quote.QuoteCity }}

42 fina möjligheter

Med 42 bostäder är det lätt att lära känna alla och skapa en fin gemenskap. Det blir allt ifrån kvadratsmarta och välplanerade ettor till treor med antingen stor balkong, terrass eller uteplats, ibland både och. Oavsett vilken storlek på boende du väljer, får du genomgående hög standard och klimatsmarta lösningar.

Gör ditt hem till ditt

I Brf Life erbjuds tre olika kostnadsfria inredningsstilar: Nature - i naturens varma toner, Urban - med en grå färgskala och Classic - som bjuder på rena vita nyanser. Välj efter tycke och smak! Du har dessutom möjlighet att göra en mängd tillval som förvandlar bostaden till just ditt hem. Läs mer under inredning.

Mer som talar för att flytta hit

Bilpool

Bekvämt och miljövänligt alternativ. Medlemskap i digital bilpoolstjänst ingår i månadsavgiften.

Cykelförvaring

Låst, trygg och väderskyddad cykelförvaring finns i källaren. Du kan även hyra ett enskilt förråd.

Gemensamma utrymmen

Träffas och trivs i den sociala hubben. Här finns också tvättlounge, cykelverkstad och förvaringsskåp.

Utegym

Komplettera löprundan med styrketräning. Utanför entrén finns ett praktiskt utegym med olika träningsredskap.

Välkommen att kontakta mig om du har frågor!

Välkommen att kontakta mig om du har frågor!

På tröskeln till milsvid utsikt

Brunnshög är Lunds mest expansiva sida och bygger på en vision om en smartare och mer hållbar framtid. På gränsen till åkrar och horisonten växer denna spännande nya stadsdel fram med butiker, restauranger, service, parker och forskningsanläggningar. När hela området står klart runt 2030 kommer cirka 40 000 människor att bo och arbeta här.

Globalt inspirerande

Mixen av varierad bebyggelse, ett bra serviceutbud, framstående forskningsanläggningar, lummiga parker och närheten till såväl centrum som naturen lockar människor från när och fjärran. Internationell stämning och lokala diftonger – här möts det bästa av båda världar

Bekvämt och nära

Din port ligger en minuts promenad från spårvägen och det finns fina cykelbanor överallt. Här byggs även annat som ger vardagen flyt, året runt. Matbutik med saluhallskänsla byggs rakt över gatan från Brf Life. Intill planeras det för apotek, café, restaurang och stenugnsbageri.

I närområdet

Spårväg

Hållplatsen ligger utanför huset och på endast åtta minuter är du framme i Lunds centrum.

Cykelvägar

Fina cykelbanor till Stortorget, universitetet, LTH, lasarettetet, Ideon, Medicon Village, ESS och Max IV.

Grönområden

Ta en promenad eller löprunda i närliggande Nobelparken eller Kunskapsparken.

Service

Matbutik, apotek, café, restauranger, stenugnsbageri, butiker, service och gym - allt finns inom räckhåll.

Välkommen att kontakta mig om du har frågor!

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Välkommen att kontakta mig om du har frågor!

Val med omsorg

Granitor skapar hem med karaktär där funktion och design samspelar i både helhet och minsta detalj. Kvaliteten är god rakt igenom och grundstandarden hög. Vi lägger stor möda på att välja inredning, material och kulörer som inte bara är praktiska och estetiska utan som också håller år efter år. Samtliga av våra leverantörer är väletablerade och välkända, så att du kan känna dig trygg i dina val.

Interiör bild över Granitor Properties bostäder Brf Life i Lund
Interiör bild över Granitor Properties bostäder Brf Life i Lund

Varmt och elegant

Nature

Nature Ingår i "Valet är fritt" och bjuder på sandbeigea luckor i kombination med en ljus sandstenslik bänkskiva och klassiska kromade trådhantag.

Interiör bild över Granitor Properties bostäder Brf Life i Lund

Stilrent och tidlöst

Classic

Ingår i "Valet är fritt". Här får du en klassisk inredning i rena vita toner. Vita luckor kombineras med grå bänkskiva och rostfria handtag och knoppar.

Interiör bild över Granitor Properties bostäder Brf Life i Lund

Kaxigt och modernt

Urban

Ingår i "Valet är fritt" och innehåller betonggråa luckor i kombination med en svart marmorliknande bänkskiva samt svarta handtag och knoppar.

{{image.Content}}

{{ index + 1 }}/{{ totalImages }}

{{ model.Text.Heading }}

{{ model.Text.Ingress }}
{{ model.Text.Content }}
{{ model.Quote.QuotePropertyName }}
{{ model.Quote.QuoteCity }}

Välkommen att kontakta mig om du har frågor!

Kvinna och man tittar in genom ett skyltfönster

Att köpa bostadsrätt

Det är tryggt att köpa bostadsrätt genom Granitor. Att köpa en ny bostad är för de flesta en mycket stor investering som ger upphov till många frågor att tänka igenom och ta ställning till. För att du ska känna trygghet i köpprocessen, vägleder vi dig hela vägen fram.

Vad är en bostadsrätt?

Att köpa en bostadsrätt innebär att du blir medlem i en bostadsrättsförening. Tillsammans äger du och övriga medlemmar fastighetens bostäder och gemensamma anläggningar. Genom föreningens tillsatta styrelse kan ni vara med och påverka boendemiljön. Varje medlem betalar en månadsavgift som är beslutad av styrelsen. Månadsavgiften täcker föreningens kostnader och underhåll. Det finns både lägenheter och radhus med ägandeformen bostadsrätt.

Välkommen att kontakta mig om du har frågor!