Fakta

Slutsålt

Bostadstyp
Lägenhet
Boendeform
Bostadsrätt
Antal rum
2 - 4
Boarea
51 -104 kvm
Antal bostäder
38
Våningar
4
Säljstart
Sommar 2020
Inflyttning
Vår 2023

Våra bostäder

Är du intresserad av fler bostäder från oss? Vi har många andra spännande projekt på gång runtom i Sverige.

Se fler bostäder

 • Planering

  Projektering pågår och bygghandlingar tas fram. Nu kan du anmäla ditt intresse och bli VIP-kund, vilket ger förtur till bostäderna innan allmän säljstart.

 • Augusti 2020

  VIP-säljstart

  Som VIP-kund får du förhandsinformation och har under en angiven period möjlighet att göra en köpanmälan på de bostäder du är intresserad av.

 • Mars 2021

  Säljstart

  Nu släpper vi de bostäder som inte bokats av VIP-kunder till allmän försäljning. Prislista och planlösningar visas här på sidan.

 • Mars 2021

  Byggstart

  Första spadtaget tas och vi påbörjar bygget av din nya bostad.

 • Hösten 2021

  Inredningsval

  Äntligen dags att starta tillvalsprocessen för din bostad. Din säljare eller mäklare kommer att guida dig genom de olika inredningsvalen.

 • Våren 2023

  Inflyttning

  Din bostad är nu färdigbyggd och besiktigad. Välkommen till ditt nya hem!

Det eleganta flerbostadshuset med dansk stilsäkerhet

{{image.Content}}

{{ index + 1 }}/{{ totalImages }}

{{ model.Text.Heading }}

{{ model.Text.Ingress }}
{{ model.Text.Content }}
{{ model.Quote.QuotePropertyName }}
{{ model.Quote.QuoteCity }}

Residensets bottenvåning rymmer plats för småbutiker eller café med uteservering som ökar de sociala möjligheterna. Det blir lätt att slinka ner och ta en lunch med grannar eller vänner.

Exteriör bild över Granitor Properties bostäder Brf Residenset i Lomma
Exteriör bild över Granitor Properties bostäder Brf Residenset i Lomma

Unik arkitektonisk karaktär

Projektet är unikt på många sätt: ortens kultur och historia, det centrala läget, samspelet med det efterlängtade torget… men också att huskropparna ligger i en båge. Det är verkligen inte varje dag eller ens varje arkitektgeneration som det ritas och byggs sådana hus.

Exteriör bild över Granitor Properties bostäder Brf Residenset i Lomma

Ett bågformat hus

Bågformen var given redan från början, liksom antal våningar på byggnaderna, siktlinjerna och Norra Västkustvägens omläggning med nya busshållplatser. Formen gjorde att associationerna snabbt gick till en annan badort, Bath i England, som finns med på Unescos världsarvslista och ståtar med berömda Royal Crescent och Somerset Place

Exteriör bild över Granitor Properties bostäder Brf Residenset i Lomma

Stor omsorg i varje detalj

Ytterligare en finess är att Residenset får vackra byggmästerentréer med ekpartier, fiskbenslagd klinker och platsbyggda bänkar. Stor omsorg läggs generellt på varenda liten detalj.

Nära Lund, Malmö och Landskrona. Samtidigt naturskönt, tryggt och med ett bra utbud av service och skolor – allt inom cykel- eller gångavstånd.

Livskvalitet i centrum

Med Brf Residenset bygger Granitor 38 premium bostadsrätter, allt från tvåor på 51 kvm till fyror på 104 kvm. Med andra ord: en lagom mix för att skapa valmöjligheter och en trevlig blandning av grannar. Oavsett hur stor din bostad är, kan du vara säker på att få en väldisponerad och lättmöblerad planlösning som gör att du trivs och känner att det finns gott om plats. Många av fönstren är extra stora, ofta hela vägen ner till golvet, för att fånga dagsljuset.

Havsluft hemma

I de flesta av bostäderna har du utsikt över torget och i samtliga kan du insupa mängder med havsluft på hemmaplan. När bostaden även vetter mot Norra Västkustvägen har du som inte bor högst upp en eller två spanska balkonger, alltså lite mer än en fransk balkong. Den lilla betongplattan suddar ut gränsen mellan inne och ute; här ryms en kruka ljuvligt doftande citronmeliss eller en prunkande pelargon.

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Välkommen att kontakta mig om du har frågor!

Välkommen att kontakta mig om du har frågor!