18 januari 2024

Granitor Properties hyr ut till Clas Ohlson i centrala Lund

Granitor Properties hyr ut lokaler på 750 kvadratmeter på Stora Södergatan 4 till Clas Ohlson och nytt liv tillförs Lunds centrum. Preliminär öppning sker i mitten av maj 2024.

Lokalerna har använts av lite olika, tillfälliga aktörer under de senaste åren, bland annat en vaccinationsklinik och Lund Citysamverkan. Clas Ohlson blir en mer permanent hyresgäst där de testar en butiksetablering i centrala Lund, som ett komplement till företagets existerande butik vid Nova i Lund. Butiken blir något mindre än en vanlig Clas Ohlson-butik, men kommer erbjuda hela Clas Ohlsons sortiment.

- Vi är väldigt uppskattade av Lundaborna och det ska bli roligt att testa ett nytt läge i Lund. Vi får ett centralt läge som gör oss ännu mer tillgängliga. I butiken kommer vi ha ett brett och prisvärt sortiment med det mesta som behövs för hemmafixet, säger Andreas Helgesson, Country Operations Manager

Granitor Properties äger fastigheten och har ambitioner för hela kvarteret som stärker citys profil och skapar mer liv i staden, gärna ett blandat innehåll i form av bostäder, butiker och kontor.

- Vi har en dialog med kommunen för en utveckling av fastigheten, dock är inget klart och det kräver en ny detaljplan. Vi vill göra något riktigt bra av den här platsen samt utveckla den i samråd med befintliga hyresgäster, säger Peter Syrén, vd för Granitor Properties.


För ytterligare information vänligen kontakta:
Cecilia Molvin, marknads- och kommunikationschef Granitor Properties,

tel 010-471 33 22