2024-06-09

Vad gör du i höst? Bli projektingenjör hos oss!

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Är du nyexad ekonom eller ingenjör med intresse för samhällsbyggnads- och energisektorn? 
Hos oss får du chansen att utvecklas och utveckla oss inom våra samhällsviktiga infrastruktur- och installations- och kraftprojekt. 
Läs om Kristoffer Wistroms resa som projektingenjor

Vad gör du som projektingenjör på Granitor Electro? 
Du verkar som stöd till projektledare i ett till flera projekt, beroende på omfattning. Stödet innebär uppföljning och framtagande av olika underlag samt analyser från framdrift till prognos. Ofta handlar det om projektets ekonomiska status, tidplanering, logistik och inköpsplan. I större omfattande projekt kan du också bli involverad i kvalitets-, miljö-, och arbetsmiljöarbete samt ha en koordinerande roll. Du rapporterar alltid till en ansvarig projektchef eller projektledare i respektive projekt. Det är meriterande om du har någon tidigare erfarenhet från installations- eller byggbranchen och av att arbeta i projektgrupper. 

Se några av våra Referensprojekt - Granitor Electro - Granitor och Läs mer om Region Västmanlands nya Sjukhus

Vi befinner oss i en bransch i kraftig utveckling med hög relevans! Vi tror att du kommer att trivas hos oss om du varje dag vill göra en positiv skillnad för dina kollegor likväl som för de kunder som vi arbetar med i samhällsomställningen. Du lär genom att lyssna, pröva och sammarbeta. För att lyckas i rollen behöver du ha en god ekonomisk förståelse, ett strukturerat arbetsätt och en prestigelös inställning. Tålamod och samtidigt framåtdriv. 
 
Tveka inte - skicka din ansökan direkt med din LinkedInprofil och en motivering av ditt intresse!  
Du kan komplettera senare i lugn och ro med CV och Personligt brev. Vi arbetar med löpande urval. 

Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor. Här jobbar 4500 medarbetare som tillsammans vill skapa välmående samhällen och industrier.

Stad
Västerås
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2024-06-09
Sök jobbet

Kontaktpersoner