2024-05-07

Serviceelektriker till Lysekil

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Är du elektriker och går i tankarna att ta nästa steg? Vill du växa och utvecklas på ett familjärt bolag där du får möjlighet till påverkan för att göra verklig skillnad inom elektrifiering och klimatsmarta lösningar? Då kan du vara vår nästa kollega!

Vår avdelning i Lysekil fortsätter växa med ökade förfrågningar och uppdrag. Vi behöver därför stärka vår organisation och lokala närvaro på våra olika orter med fler elektriker inom service! På avdelningen i Lysekil är vi idag ca 60 medarbetare och vi har filialer i Brastad, Sotenäs och Munkedal.

Om tjänsten

Som serviceelektriker hos oss arbetar du med varierande arbetsuppgifter i spännande kundprojekt från start till slut. Arbetet omfattar allt ifrån kabeldragning, installation, kopplingar till felsökningar.

Vi värnar om våra medarbetare och hos oss har du stora möjligheter till utveckling och ansvar Här finns engagerade kollegor och förmåner som värnar om trivsel, vardagspussel och hälsa. Naturligtvis är vi anslutna till kollektivavtal och erbjuder bland annat tjänstepension, arbetstidsförkortning och föräldralön.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har kunskaper inom yrket och är ansvarstagande, flexibel, kreativ och framförallt har viljan att bidra till teamet. Du tycker om att arbeta självständigt och resultatinriktat. Eftersom arbetet innefattar kontakter både internt och externt, krävs det att du är utåtriktad och har god förmåga att samarbeta och knyta kontakter samt en vilja att vara kundens bästa partner.

Ansökan

Då urval sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan omgående. 

Vår rekryterande chef Nicklas Andersson svarar gärna på eventuella frågor om tjänsten, se kontaktuppgifter i annonsen.

Ta nu chansen och bli en del av Granitor Electro. Vi ser fram emot att höra från dig!

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.

Stad
Lysekil
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2024-05-07
Sök jobbet

Kontaktpersoner