2024-07-06

Lysekil söker säkerhetstekniker

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Trivs du att arbeta med både nyinstallationer och service inom inbrottslarm, passersystem, brandlarm och kamerabevakning? Vill du ha ett flexibelt och självständigt jobb med möjlighet att utvecklas? Hos oss får du chansen till just det.

Granitor Electro är en certifierad anläggarfirma specialiserad på inbrottslarm, brandlarm, kamerabevakning och cybersäkerhet med ett särskilt fokus på teknologisk säkerhet. Vi befinner oss i en expansionsfas och söker dig som är säkerhetstekniker och vill bli en del av vårt team i Norra Bohuslän.

Om tjänsten
Arbetet innefattar installation, driftsättning, felsökning och dokumentation. En annan del är arbete med eftermarknad, service samt att instruera kunderna i användningen av deras anläggningar. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Tjänsten utgår från vårt kontor i Lysekil och med arbete i anslutning till våra filialer i Munkedal, Brastad och Sotenäs. 


Erfarenhet och kompetens
Det här jobbet passar dig som är intresserad av teknik och problemlösning, vill arbeta i ett team där laget går före jaget men fokus ligger på självständigt arbete och stort kundfokus. Vi söker efter ytterligare en prestigelös, trevlig och organiserad kollega till vårt team. Är det du? 

För att klara rollen ser vi att du uppfyller följande krav:

 • Utbildning på gymnasienivå/YH, gärna inom el, teknik eller IT
 • Du kan grunderna kring el/svagström
 • Har erfarenhet av självständigt driftsättningsarbete av teleteknisk utrustning, samt erfarenhet av arbete med brandlarm, passersystem, kamerabevakning och inbrottslarm
 • B-körkort
 • God svenska i tal och skrift
 • Är ostraffad och har godkänd kontroll hos Polismyndighetens belastningsregister

Det är meriterande om du har: 

 • Erfarenhet av att arbeta i APTUS, RCO, ARX, ACRE eller liknande system, och/eller en vana av driftsättningsarbete av teleteknisk utrustning samt hantering av brandlarm och kamerabevakning

Vad kan vi erbjuda dig? 
Förutom att du får branschens bästa kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

 • Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt och tillsammans med för att lösa våra uppdrag
 • Tillgång till vår förmånsportal med möjlighet till rabatter hos olika aktörer
 • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
 • Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
 • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
 • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
 • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom mm.
 • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag

Ansökan
Om du känner att det här stämmer in på dig så hoppas vi att just du vill bli vår kollega! Då urval sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vår rekryterande chef Nicklas Andersson svarar gärna på eventuella frågor om tjänsten, se kontaktuppgifter i annonsen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.

Stad
Lysekil
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Säkerhetstekniker
Sista ansökningsdag
2024-07-06
Sök jobbet

Kontaktpersoner