2024-07-15

Erfaren elektriker till Lindesberg

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Är du den erfarna elektrikern som är redo att ta dig an nästa projekt? Vill du vara med och utveckla morgondagens samhällen genom varierande uppdrag i spännande miljöer tillsammans med oss? 

Organisationen i Lindesberg fortsätter att växa och vi behöver stärka oss med en erfaren elektriker. Våra uppdrag och projekt är av blandad karaktär och vi servar idag många kunder runtom i vårt område. Avdelningen har verksamhet i Lindesberg och Örebro och vi är idag ca 17 medarbetare totalt.

Som elektriker hos oss arbetar du självständigt och med varierande arbetsuppgifter i spännande kundprojekt från start till slut. Arbetet omfattar allt ifrån kabeldragning, installation och felsökningar. Vi värnar om våra medarbetare och hos oss har du stora möjligheter till både personlig och professionell utveckling, bland annat genom ett fritt arbete under ansvar, samarbete med kunniga kollegor samt möjligheten till fortbildning via utbildningar både internt och externt.

Är du rätt person för tjänsten?
Vi söker dig som har kunskaper inom yrket, är prestigelös och som har en vilja att bidra till teamet. Du är ansvarstagande och tycker om att arbeta både självständigt och resultatinriktat. Eftersom arbetet innebär kontakter både internt och externt har du en förmåga att samarbeta och bygga nätverk med såväl kollegor som kunder. Vi vill att du som söker tjänsten

  • Har el-utbildning och ECY-certifikat eller annan motsvarande kompetens
  • Har tidigare erfarenhet som elektriker
  • Har B-körkort

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som ledande montör och av att driva egna projekt, stora som små.

Vad kan vi erbjuda dig?
Utöver att du får grymma kollegor hos oss, får du även förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

  • En spännande miljö och möjligheter till utveckling inom ett stabilt och expansivt familjeföretag
  • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring 
  • Förmåner som värnar om vardagspussel och hälsa samt rabatter via Benify
  • Möjlighet till förmånliga personalköp och personalstöd
  • Möjlighet till förmånliga drivsmedelsavtal
  • Arbetstidsförkortning och kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension, och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.

Du erbjuds en servicebil då resor förekommer i arbetet, vi arbetar både lokalt och på närliggande orter.  

Låter det här intressant?
Om du känner att det här stämmer in på dig så hoppas vi att just du vill bli vår kollega! Urval och intervjuer sker löpande. Vår rekryterande chef Patrik Barton svarar gärna på dina frågor, se kontaktuppgifter i annonsen.

Känn dig varmt välkommen till Granitor Electro!

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.

Stad
Lindesberg
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2024-07-15
Sök jobbet

Kontaktperson