2024-08-20

Elingenjör

Med människor i fokus och rötter i traditionell automation är vi en av Sveriges ledande leverantörer av resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Vi tar ett helhetsansvar för både stora och mindre projekt med el, kraft och automation. Vi levererar även hela anläggningar där vi utöver våra automationslösningar tar ett totalansvar - människor, montagelösningar och mekanik. Genom att kombinera projektförmåga, branschkunnande och teknisk kompetens, skapar vi framgång och utveckling för både medarbetare och kunder. Våra resurser har vi samlade i eget hus vilket ger oss en värdefull samverkan och kontinuitet i projekten. För oss handlar projektförmåga om att skapa konkurrenskraft åt och tillsammans med våra kunder. Överallt där industriproduktion effektiviseras och utvecklas har Granitor Systems en naturlig och viktig roll att spela.

 

Som elingenjör hos oss är du en viktig del i projektet och är med från projektering till idrifttagningen. Du jobbar självständigt men med stöd från projektledare och övriga projektmedarbetare. Som elingenjör är du med och utformar effektiva och moderna anläggningar inom industrin eller nätstationer. Företagets kunder finns inom flera industrisegment och vår avdelning arbetar främst inom processindustrin samt mot energibolag och deras nätstationer. Arbetsuppgifterna i ett projekt mot processindustrin omfattar allt från dimensionering, val av utrustning, konstruktion till slutdokumentation. För projekt mot energibolag är det främst konstruktion av ställverk och kontrollutrustning. Du kommer att bli en del av en mycket kompetent avdelning där man hjälps åt att lösa uppgifter och utveckla arbetsmetoder.

Vem vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av industriel eller elkraftsområdet mot nätstationer och har ambitionen att utvecklas inom dessa område. Erfarenhet av CAD är meriterande. Vad gäller utbildningskrav ser vi att du har fullgjord YH-utbildning med elinriktning och har en bakgrund som industrielektriker alternativt elektriker mot nätstationer. Ingenjörsutbildning inom elområden ses som meriterande men är ej ett krav. Vi jobbar både i löpande projekt och  fastprisprojekt och vardagen på Granitor Systems präglas av korta beslutsvägar, entreprenörskap och engagemang och för att trivas hos oss bör du ha en teamkänsla, förmåga att jobba strukturerat och skapa relationer både med kollegor och kunder.

Varför arbeta hos oss?

Som medarbetare hos oss kan du se fram emot spännande och varierande projekt i såväl Sverige som utomlands. Vi har det lilla bolagets fördel i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort, och med stöd av en trygg och stark koncern i ryggen, kan vi även titta långsiktigt på vår verksamhet och samarbeta kring spännande affärsmöjligheter med våra skickliga systerbolag. Vi strävar alltid efter att använda senaste tekniken där digitalisering är en naturlig del i vår vardag. Här väntar även engagerade kollegor, goda utvecklingsmöjligheter och förmåner som värnar om trivsel, vardagspussel och hälsa. Naturligtvis är vi också anslutna till kollektivavtal och erbjuder bland annat tjänstepension, arbetstidsförkortning och föräldralön.

Bra att känna till

  • Placeringsort: Mölndal
  • Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse
  • Arbetstiden är dagtid men det finns möjlighet till både flex och arbetstidsförkortning
  • Tjänsteresor ingår i tjänsten.
  • Krav på att behärska svenska språket i tal och skrift

 

Rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer sker löpande så sök nu! Vi önskar vänligen men bestämt att inte bli kontaktade av säljare.

Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor. Här jobbar 4500 medarbetare som tillsammans vill skapa välmående samhällen och industrier.

Stad
Göteborg
Bolag
Granitor Systems
Typ av tjänst
Elkraft
Sista ansökningsdag
2024-08-20
Sök jobbet

Kontaktperson